Рекордно бързо бяха сформирани комисиите в НС. Не мисля, че

...
Рекордно бързо бяха сформирани комисиите в НС. Не мисля, че
Коментари Харесай

Тома Биков: Грешка бе, че бяха отказани разговори с нас и отговорните ще си понесат отговорността - Топ новини

Рекордно бързо бяха образувани комисиите в Народно събрание. Не мисля, че има проблем с това. Предстои да забележим дали 48-то Народно заседание е в положение да излъчи кабинет. България се нуждае незабавно от постоянно държавно управление, което да носи отговорност за тежките решения, които би трябвало да се вземат. Това съобщи депутатът от ГЕРБ-СДС Тома Биков в предаването „ Панорама “ по Българска национална телевизия.

„ Грешка бе, че бяха отказани диалози с нас и виновните ще си понесат отговорността. Ние, откакто сме поканили с някого, явно сме подготвени за разговор. От година и половина ние призоваваме за възобновяване на политическия разговор и поставяме всички старания за това. За страдание сме сами във Вселената “, призна той.

Според него няма да се одобри бюджет в тази обстановка. „ Бюджет би трябвало да се приготви от едно постоянно държавно управление. За страдание едни последващи избори ще дадат все по-сложни конфигурации “, обясни Тома Биков.

Категорично ще гласуваме за даване на оръжие на Украйна, увери депутатът от ГЕРБ. От там нататък е работа на изпълнителната власт да реши какъв е метода, по който да се помогне, сподели той.
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР