Рекорден брой медии са заявили желание да отразяват откриването на

...
Рекорден брой медии са заявили желание да отразяват откриването на
Коментари Харесай

Рекорден брой медии са заявили желание да отразят откриването на Колежа

Рекорден брой медии са декларирали предпочитание да отразяват откриването на стадион " Христо Ботев ", оповестиха от клуба. Над 90 публицисти и фотографи от близо 50 електронни и печатни медии са изпратили своите поръчки за огромното събитие, което ще се организира на 29-ти април в Пловдив.

В рамките на днешния ден (четвъртък) медиите, които са с утвърдени акредитации за откриването на стадиона и футболната среща сред Ботев (Пловдив) и Левски (София), ще получат мейли с удостоверение.

Акредитациите за събитието ще се раздават в съботния ден, сред 17:00 и 18:00ч., пред централния вход на бранш А (в непосредственост до паметника на клубния патрон) на стадион " Христо Ботев ".

От клуба още веднъж припомниха организацията и програмата ЗА 29.04:

В 15:30ч. ще започва концертът във връзка откриването на стадион " Христо Ботев ". Сцената ще се намира отвън стадиона, сред секторите Юг и Централен. Входът до концерта е свободен.

В 17:15ч. ще бъдат отворени всички входове на стадиона. Репортерите ще влизат от вход А2 на централната естрада и ще бъдат ситуирани в журналистическата ложа на блок А2. Фотографите ще получат право на достъп от входа сред централната и южната трибуни.

В 18:30ч. ще започва формалната гала по разкриване на стадиона. Фотографите ще могат да заемат местата си към терена, където ще се организира тържествената част.

След края на мача, публицистите и операторите ще бъдат съпроводени от мястото си на трибуните/терена до залата за конференции и микс-зоната от стюард и представител на " жълто-черната " медия.

За мача с Левски представителите на медиите няма да могат да употребяват паркомясто.
 Елвис Ману желае във втора дивизия на Нидерландия, само че не и в Ботев (Пд)
Елвис Ману желае във втора дивизия на Нидерландия, само че не и в Ботев (Пд)

Поне по този начин споделя пред тамошната преса
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР