Режисьорът на супер успешния уеб сериал Ники Илиев ще изненада

...
Режисьорът на супер успешния уеб сериал Ники Илиев ще изненада
Коментари Харесай

Ники Илиев с роля във втория сезон на хитовия уеб сериал „Килерът“

Режисьорът на супер сполучливия уеб сериал Ники Илиев ще изненада почитателите с роля във втория сезон на продукцията. Премиерният епизод на първата българска мистъри поредност се завръща във на 13 ноември с още по-загадъчен и трогателен сюжет. Продукцията, която с премиерния си епизод на първи сезон доближи 100 000 гледания за малко над 24 часа и 3 милиона гледания за 6 седмици, е подготвена да заинтригува потребителите с нови герои и доста изненади.

Едно от най-интригуващите нови попълнения в актьорския екип на „ Килерът “ е харизматичният Ники Илиев . Той е измежду най-младите, дейни и сполучливи режисьори в България, като с изключение на зад камера, постоянно застава и в светлината на прожекторите, доказвайки безспорния си актьорски гений.

С голям триумф са авторските му ленти „ Чужденецът “ и „ Живи митове “ , а качествената си работа продължава и като част от екипа на комедийния сериал „ Полицаите от края на града “, предаван по NOVA. Ники Илиев е режисьор на първия сезон на „ Килерът “, а в новите епизоди чакаме да ни изненада прелестно и с роля в хитовия уеб сериал.

Освен чаровният гений, във втория сезон феновете още веднъж ще видят обичаните уеб звезди – Надя Петрова в ролята на рационалната Зара, Никол Андонов в облика на непокорната Деница; Ралица Добрева, която се въплъти в бунтарката Николета и Антоан Петров прочут като срамежливия Мартин. Актьорът е притежател на премия Икар 2018 година за дебют и печели оценката за присъединяване си в постановката „ Ревизор “. Любимите герои ще бъдат изправени пред редица нови провокации и мистерии, а трагичните обстановки ще ги следват на всяка крачка. Кои са новите попълнения в актьорския състав във втори сезон на?

Не пропускайте да разберете първо във.

За още вести към, следете.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР