Режисьорът на хитовия филм на Марвел - Черната пантера, беше

...
Режисьорът на хитовия филм на Марвел - Черната пантера, беше
Коментари Харесай

Режисьорът на Черната пантера арестуван за обир на банка

Режисьорът на хитовия филм на Марвел - " Черната пантера ", беше сгрешен с банков обирджия, когато се опитал да изтегли пари от личната си сметка в Съединени американски щати.

Райън Куглер е бил задържан за малко, откакто се опита да изтегли $12,000 от банка в Атланта, предава BBC.

Съобщава се, че касиерката е уведомила шефа си, че подозира опит за обир, откакто е разтълкувала неправилно обстановката. Куглер съобщи пред американското издание TMZ, че " това изобщо не е трябвало да се случва ". 35-годишният мъж въпреки всичко сподели, че въпреки всичко няма неприятни връзки с Bank of America.

Според полицейския отчет Куглер е носил маска срещу коронавирус, както още слънчеви очила и шапка. Той е връчил на касиерката фиш за изтегляне за сумата от $12 000 долараи записка.

В бележката се желало парите да бъдат преброени някъде другаде, като текстът приключва с: „ Искам да бъда предпазлив “. Той също е посочил документ за идентичност.

" Ню Йорк Таймс " заяви, че той споделил на полицията, че заплаща за медицински помощник, който работи за фамилията му, и потърсил поверителност по отношение на опасения заради желаната от него огромна сума в брой.

Касиерката е била бременна и се тормозила за сигурността си. Транзакцията задейства автоматизирано уведомление, защото е над 10 000 $. В този миг тя уведомява шефа си, че подозира обир и е била извикана полиция.

Режисьорът, който работи по продължението на " Черната пантера " от 2018 година, бил за малко арестуван, преди да потвърди самоличността си и да бъде освободен.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР