Режисьорът на чалга клипове Люси Иларионов, който е сред основните

...
Режисьорът на чалга клипове Люси Иларионов, който е сред основните
Коментари Харесай

Жестока лична драма! Защо Люси Илирионов качи 86 кила

Режисьорът на чалга клипове Люси Иларионов, който е измежду главните атракции в новия „ ВИП Брадър ”, е надебелял с рекордните 86 кг от тъга по трагично починалата певица Рейхан, написа HotArena. Двамата с красивата туркиня са имали интимни връзки и даже били пред брак, макар че настойчиво криели това както от сътрудниците си, по този начин и от приятелите. Макар че от адската злополука, която погуби младата вяра на „ Пайнер” са минали 10 години, Люси към момента отхвърля да приказва аргументите за напълняването му. Мнозина от феновете на танцувалното шоу „ Денсинг старс” преди 2 година едвам разпознаха тогавашната тийн звезда.

Рейхан

„ Причината за напълняването ми е прекомерно персонална. Едва ли ще я кажа някой ден. Психически бе доста сложен интервал за мен. Хвърли ме в отчаяние”, признавал е Люси, без да разкрива повече детайлности.

Именно дуета му с 19-годишната Рейхан „ Имам потребност от теб” през 2004 година го изстрелва на върха. Година откакто парчето оглавява музикалните ранглисти, певицата умира в тежка автомобилна злополука край Севлиево.

На 23 юли 2005 година автомобилът „ Опел Астра “ с кърджалийска регистрация, в който пътували Рейхан, Мартин Кискинов — Кезо и още двама музиканти от оркестър „ Кристал “, излязъл отвън пътното платно и се блъснал в дърво.

Четиримата пътували за Габрово, където трябвало да свирят на частно празненство. Зад кормилото бил 31-годишният Кезо, който умрял на място. Пътникът до него, 42-годишният Бисер Асенов — също. Рейхан и още един музикант седели на задната седалка. 28-годишният Северин Йорданов се разминал единствено с фрактура на дясното бедро и лявата ръка, само че по певицата нямало крепко място, написа "Уикенд ".

Рейхан била с, голям брой контузии, фрактури на гръдния панер. Певицата била откарана с тежка черепно-мозъчна контузия, строшен таз и огромна белодробна контузия в габровската болница. Поредица от интервенции нормализирали положението й. Надеждите на лекарите били огромни и виталните индикатори на певицата се нормализирали, само че 2 седмици след злополуката положението й ненадейно се влошило. Крехкият й организъм не е издържал на контузиите, сърцето й спряло и настъпил съдбовния край.

По подигравка на ориста 4 години преди трагичния случай на същата възраст още веднъж при злополука починала и нейната по-голяма сестра Севджан.

2005-та година, когато дуетната половинка на Люси Иларионов Рейхан починала в злополука, се оказала преломна в живота му. Режисьорът надебелял до чудовищните 170 кг.

„ Когато групата се разпадна, несъмнено, имаше интервал на обезсърчение. Започнах независима кариера. В един миг се отхвърлих и от нея. Прекъснах и подготовките, не ходех на нощни заведения, стопирах да се развличам. Изпаднах в положение на екзистенциална тъга”, споделя Люси.

Когато продуцентите на „ Денсинг старс” го поканили да взе участие, на Люси въобще не му хрумнало, че го викат, с цел да танцува. Макар че обществено режисьорът се зарече да понижи килограмите си до 100, по време на танцувалното шоу съумя да смъкна единствено 20 кг. После още веднъж върнал предходното си тегло.

„ Може би някой ден ще съумея да отслабна. Трябва да намеря някакъв тласък. Добре е хората да знаят, че аз съм пълен не тъй като се тъпча като някакво прасе, а поради проблеми с щитовидната си жлеза”, споделя Люси. Обикновено това е унаследен проблем, само че и се отключва при тежък стрес.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР