Режисьорът Колин Тревъроу е обявил, че няма повече да работи

...
Режисьорът Колин Тревъроу е обявил, че няма повече да работи
Коментари Харесай

Режисьорът на последния епизод на "Междузвездни войни" е напуснал

Режисьорът Колин Тревъроу е оповестил, че няма повече да работи по последната девета серия на " Междузвездни войни ", която се чака да излезе през 2019 година, оповестява Би Би Си. Причината за напускането на Тревъроу са " непреодолими разлики " сред него и компания " Лукасфилм ", която преди 5 години беше купена от " Дисни ".

За последната серия се знае малко, като във кино лентата ще вземат участие Дейзи Ридли и Джон Бойега, които взеха играха и в епизод XVII от 2015 година Според уеб страницата IMDB във кино лентата може да взе участие и носителката на " Оскар " Лупита Нионго, която също имаше роля в седмата серия от поредицата.

В изказване на уеб страницата на " Междузвездни войни " се споделя, че " Лукасфилм " и Колин Тревъроу са се разделили по взаимно единодушие ". " Колин способства доста за процеса по създаване, само че всички достигнахме до извода, че възгледите ни за плана са доста разнообразни ", споделя в свое изказване писателят Джак Торн, който е един от сценаристите на девети епизод.

 Режисьорът на последния епизод на
© Reuters

В края на тази година ще излезе осми епизод на " Междузвездни войни ", режисиран от Райън Джонсън. Според Би Би Си той е един вероятните разновидности за заместител на Колин Тревъроу. Друго име, което се спряга, е Джей Джей Ейбрамс, който режисира Епизод 7 " Силата се пробужда " от 2015 г.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР