Режисьорът Галин Стоев разказва за дебюта си в киното с

...
Режисьорът Галин Стоев разказва за дебюта си в киното с
Коментари Харесай

Нина Добрев и Елън Пейдж – тази събота в Като на кино

Режисьорът Галин Стоев споделя за дебюта си в киното с Безкрайната градина

Холивудските актриси Нина Добрев и Елън Пейдж описват тази събота в Като на кино за функциите им в Линия на гибелта. Ексклузивната среща стартира в 18:00 ч. на 14 октомври по bTV Cinema.

Родената в София звезда споделя за сложната стъпка да излезе от облика на фаворитка на младежите и да се раздели с героинята си в Дневниците на вампира. Елън Пейдж - нейната колежка с непокорен имидж, приказва за пътя си от Джуно до точните за нея функции.

Гост на водещия Михаил Дюзев в студиото е режисьорът Галин Стоев във връзка дебюта си в киното с Безкрайната градина. Изявеният сценичен режисьор, който от 2018 година поема поста шеф на Националния спектакъл на Тулуза, ще направи паралел сред театъра и киното, и ще показа детайлности от снимачния развой на лентата.

Професор Божидар Манов ще разяснява спечелилите на фестивала „ Златна роза “ във Варна и капацитета на българските ленти да пробият на открито.

Като на кино показва и министър председателите на седмицата – Майкъл Фасбендър в ледения трилър Снежният човек, Райън Рейнолдс като супергерой и най-новото в ефира на bTV Cinema.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР