Регистрираме пълна листа от 28 кандидат-народни представители. В нея са

...
Регистрираме пълна листа от 28 кандидат-народни представители. В нея са
Коментари Харесай

Продължаваме промяната се регистрира в РИК-Бургас

„ Регистрираме цялостна листа от 28 кандидат-народни представители. В нея са включени разнообразни хора – лекари, юристи, учители, представители на бизнеса. Подбирали сме хората, включени в листата и по публичната активност, която правят, тъй като имаме вяра, че тя би трябвало да бъде идея, а не самоцелно деяние. “ Това разяснява пред публицисти ръководителят на Средна европейска класа Константин Бачийски, минута преди да записва партийната листа за предварителните избори на 2 октомври в Районната изборна комисия.

Самият той е лидер, а на второ място е Христо Симеонов – както беше и на предходния предварителен избор. Трето място в листата на СЕК заема Богомил Петков, а четвърти е Милко Пенев.

„ Винаги сме водили градивна акция – по този начин ще бъде и в този момент. Мотото ни е „ Да довършим започнатото “, добави накратко Бачийски. По думите му, битката с корупцията още веднъж ще е приоритет в работата на обединението „ Продължаваме промяната “, в която влизат СЕК и ВОЛТ.

„ Относно Бургаски район – нашата работа ще бъде ориентирана основно към икономическо развиване. Знаете, че отдавна работим за това. Равнец е основен план за постигането на това икономическо развиване. Знаете, че този план беше заложен в проектите на предходното държавно управление. Разширяването на пристанище Бургас, както и увеличение потенциала на пункта при Малко Търново, също са част от икономическата ни стратегия “, сподели Бачийски.

Още от него, чуйте в звуковия файл:
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР