Регионалното управление на образованието (РУО) в Търговище обяви конкурси за

...
Регионалното управление на образованието (РУО) в Търговище обяви конкурси за
Коментари Харесай

Обявиха конкурси за директори на 12 училища в област Търговище

Регионалното ръководство на образованието (РУО) в Търговище разгласи състезания за заемане на длъжността „ шеф “ на 12 учебни заведения в разнообразни обитаеми места в област Търговище.

Шест от просветителните институции са в община Търговище, четири в община Попово и две – в община Омуртаг, показват от институцията.

Нов шеф ще се търси за Професионална гимназия по икономическа информатика „ Джон Атанасов “, за Професионална гимназия по електротехника и строителство,  за Професионална гимназия по земеделие, за Първо приблизително учебно заведение „ Свети Седмочисленици “ в Търговище, както и за Основно учебно заведение „ Отец Паисий “ в село Подгорица.

На територията на община Попово конкурс е разгласен за Основно учебно заведение „ Свети Климент Охридски “ в града, за Основно учебно заведение „ Отец Паисий “ в село Водица, за Основно учебно заведение „ Св. Св. Кирил и Методий “ в село Зараево и за Основно учебно заведение „ Васил Левски “ в село Славяново.

Две са учебните заведения в Омуртагско - второ начално учебно заведение „ Васил Левски “ Омуртаг и Основно учебно заведение „ Д-р Петър Берон “ в село Плъстина. 

Конкурс за шеф е разгласен и за Специално учебно заведение за деца с повреден слух „ Св. Иван Рилски “ в Търговище. 

Конкурсът ще се проведат в два стадия: писмен изпит, който включва решение на тест и решение на проблеми и вторият - отбрана на идея за стратегическо ръководство на институцията. 

Документите се подават от през днешния ден до 17:30 часа на 8 август, в това число в Регионално ръководство на образованието – Търговище. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР