Регионално управление на образованието – Пловдив отвори конкурс за директори

...
Регионално управление на образованието – Пловдив отвори конкурс за директори
Коментари Харесай

Актуализират образованието в Пловдив и областта, търсят 38 нови директори на училища

Регионално ръководство на образованието – Пловдив отвори конкурс за шефове на 38 учебни заведения в града и региона. Кандидатурите ще се избират след два стадия на изпитване - писмен изпит, който включва решение на тест и решение на проблеми, и отбрана на идея за стратегическо ръководство на институцията.

Документите се подават от 8 юли до 17:30 часа на 8 август в това число в деловодството на Регионално ръководство на образованието – Пловдив (гр. Пловдив, ул. „ Цариброд “ № 1 или на е-поща: [email protected] (подписани с електронен автограф от кандидата).

Търсят се и фрагменти, които да се включат в план за социално-икономическа интеграция на уязвими групи посредством усъвършенстван достъп до обучение, претовареност и здраве. По програмата са свободни места за двама просветителни посредници, един преподавател по музика в детска градина и един преподавател по изобразително изкуство в детска градина.

Повече информация за състезанието, процедурите, както и нужните документи може да откриете на уеб страницата на РУО-Пловдив.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР