Регионалният исторически музей във Видин обяви 350 свободни места за

...
Регионалният исторически музей във Видин обяви 350 свободни места за
Коментари Харесай

350 души за работа търси музеят във Видин за летния сезон

Регионалният исторически музей във Видин разгласи 350 свободни места за работа през летния сезон на проведената през днешния ден трудова борса.

Желаещите да се включат в разкопки по трасе в област Видин ще бъдат наети на цивилен контракти за период от два месеца. Разкопките ще са в региона на Кула и Грамада, и стартират от април, а за наетите ще бъде обезпечен превоз, сподели Ваня Ставрева, археолог в музея.

Общо 97 души се включиха през днешния ден в трудовата борса, проведена от МТСП, Агенцията по заетостта и дирекцията "Бюро по труда "-Видин, която е част от дейностите по плана "Национална EUERS мрежа ". Тридесет работодатели от област Видин оповестиха наличните си свободни работни места, които са за продавач-консултанти, инженери, елтехници, строителни служащи, машинисти и други Военното окръжие- Видин разгласи 280 свободни места за банкет на военна работа на приключили цивилен междинни или висши учебни заведения и вакантни длъжности в Националната гвардейска част.

Два трудови контракта са подписани още при провеждането на трудовата борса, следва подписването на още няколко, заяви Красимир Иванов, шеф отдел в "Бюро по труда "- Видин.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР