Регионалната здравна инспекция в Монтана обяви конкурси за трима експерти,

...
Регионалната здравна инспекция в Монтана обяви конкурси за трима експерти,
Коментари Харесай

Здравните власти в Монтана си търсят трима експерти

Регионалната здравна ревизия в Монтана разгласи състезания за трима специалисти, научи организация BulNews.
Позициите са в дирекцията по контрол на заразните заболявания. Свободните места са за основен специалист и двама младши специалисти.
Задачата на спечелилия състезанието за основен специалист е да провежда, координира, възнамерява и управлява активността в микробиологична и паразитологична лаборатория и ред други действия. Изискваната минимална степен на приключено обучение за длъжността е бакалавър IV младши сан с най-малък професионален опит от две години. Необходимите спомагателни умения и квалификации са професионално направление в областта на медицината.
Единият младши специалист ще носи отговорност по осъществяване на микробиологична и серологична диагностика на заразните заболявания в Микробиологична лаборатория за задачите на противоепидемичния и държавния здравен надзор. Другият специалист пък ще дава отговор за осъществяването на лабораторна диагностика на паразитозите в Паразитологична лаборатория по профилактични, епидемиологични и клинични показания.
Изискваната минимална степен на приключено обучение за младшите специалисти е професионален бакалавър с V младши сан, като професионален опит не се изисква.
Минималният размер на главната заплата е 560 лв., като главното трудово заплащане се дефинира според от професионалния опит на спечелилия състезанието претендент.
Подборът ще бъде извършен на два стадия - решение на тест и изявление, а срокът за подаване на документи е до 24 януари.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР