Регионалната инспекция по опазване на околната среда и водите (РИОСВ)

...
Регионалната инспекция по опазване на околната среда и водите (РИОСВ)
Коментари Харесай

РИОСВ спря принудително строеж край Синеморец

Регионалната ревизия по запазване на околната среда и водите (РИОСВ) в Бургас издаде насилствена административна мярка за прекратяване на строителството в местността " Поляните " до Синеморец. Това е наложено в осъществяване на напътствията на Министерството на околната среда и водите за реализиране на надзор на строителството в местността. Информацията е от Регионална инспекция за опазване на околната среда.

Във връзка със строителството в посочената околност е осъществена инспекция на издадените административни актове. Установено е, че те са издадени на съображение неверно декларирани от възложителите условия във връзка с техническата инфраструктура.

Обстоятелството, че до поземления парцел няма утвърден планиран и построен път за достъп, както и утвърдена проектирана и построена канализация с обезпечено филтриране, е наложило преустановителна насилствена административна мярка върху строителството, показаха от Регионална инспекция за опазване на околната среда и прибавиха, че прекъсването на строителството е до осъществяване на съответните използвани процедури за техническата инфраструктура.

Източник: БТА
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР