Регън Ловел е израснала в богатата част на Котънблум и

...
Регън Ловел е израснала в богатата част на Котънблум и
Коментари Харесай

Докато не те целунах

Регън Ловел е израснала в богатата част на Котънблум и в този момент, като негов кмет, е решена да избави градчето от крах. Тя възнамерява да помогне на локалния бизнес, като провежда фестивал за Деня на труда посредством включване в съревнование, оповестено от национално списание. Само да не я саботираше Сойер Форнет, който – като енорийски настоятел на Котънблум – също е дал поръчка за присъединяване в надпреварата, само че от другата страна на реката.
Преди 10 години Регън и Сойер са изживели хубостта на първата обич, само че неизговорени истини са ги разделили и нанесли дълбоки рани в душите им. Сега спънките и ударите под кръста сред двамата излизат от надзор и на Регън й става все по-трудно да дефинира възприятията си към него.
Сойер знае, че тя няма да му елементарни за разрушеното си сърце. Но макар репутацията си на недопечен мъж, той в никакъв случай не би наранил дамата, която към момента желае... и обича. Някой в Котънблум обаче е надъхан срещу Регън и Сойер има намерение да я пази и закриля. И мощно се надява, че тя ще му се довери още веднъж.
Лора Трентъм живее в Южна Каролина. Въпреки огромната си обич към литературата, тя избира по-прагматична специалност – инженер-химик. Страстта й към книгите обаче въпреки всичко надвива и през днешния ден тя разпределя времето си сред развъждането на децата си и писането на сантиментални романи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР