Реформите, които се изискват от страната ни от Европейската комисия

...
Реформите, които се изискват от страната ни от Европейската комисия
Коментари Харесай

Огнян Златев: Реформите са, за да се чувстват хората и бизнесът защитени

Реформите, които се изискват от страната ни от Европейската комисия са ориентирани, с цел да се усещат жителите и бизнеса предпазени, сподели в студиото на " Денят стартира " ръководителят на Европейското председателство у нас Огнян Златев във връзка отчета на Европейска комисия, който излезе през вчерашния ден. Той разяснява, че този отчет и по-специфичен поради интервала, който обгръща и идното председателство на страната ни идната година. Според него това, което желаят да ни кажат от Европа може да се сведат до три неща.

 Докладът на Европейска комисия: Докъде стигна България съгласно оценките? Докладът на Европейска комисия: Докъде стигна България съгласно оценките?
Европейската комисия показа отчета си за България по Механизма за съдействие и инспекция. Основният извод - България е постигнала прогрес в ре...
Огнян Златев - началник на Представителството на Европейска комисия в България: Оценява се това, което е направено в комплицираната конюнктура. Насърчава се българските управляващи да продължат със същата политическа воля, със същата целеустременост да довършат това, което би трябвало да се свърши по рекомендациите. Така, тъй като в края на идната година има задоволително предпоставки този отчет фактически да бъде финален и да се приказва за преустановяване на този развой на наблюдаване.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР