Реформа в съдебната система за един месец ли се прави?

...
Реформа в съдебната система за един месец ли се прави?
Коментари Харесай

Анна Александрова: Съдебна реформа за един месец ли се прави?

Реформа в правосъдната система за един месец ли се прави? Това сподели националният представител от ПГ на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили Анна Александрова по време на дебата по заглавието на Закона за отбрана на лица, застрашени по отношение на наказателното произвеждане, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ".

" Реформа в правосъдната система за един месец ли се прави, без държавно управление, без ръководство и без политическа отговроност? Имате болшинство в Народното събраниеС, само че това ли е промяната в правосъдната система и това ли е вашето виждане и схващане за правова страна? ", попита още Анна Александрова.

Колегата ѝ Александър Ненков от ГЕРБ напомни думи на Христо Иванов, че " Демократична България " ще търси разговор с всяка политическа партия и група в този Народното събрание.

" Тогава не изключихте ГЕРБ. Обаче ние към този момент сме в края на това злополучно Народно заседание и не си припомням, господин Иванов, господин Славов, в миналото потърсили ли сте ГЕРБ, с цел да търсим дълготрайно решение във връзка със правосъдната промяна ", сподели още депутатът от ГЕРБ.
Александър Ненков акцентира, че правосъдна промяна не може да се одобри с малцинство, нито даже с нормално болшинство. Според него е нужна по-широка парламентарна поддръжка, с цел да се подсигурява, че системата ще бъде устойчива.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР