Редовният сезон на НФЛ 2023 г. беше диво пътуване, от

...
Редовният сезон на НФЛ 2023 г. беше диво пътуване, от
Коментари Харесай

Прогнози за плейофите на НФЛ: Чийфс срещу Долфините, избори на Браунс срещу Тексас, коефициенти

Редовният сезон на НФЛ 2023 година беше диво пътешестване, от раздрания Ахил на Арън Роджърс при четвъртата игра от сезона на Джетс до Джереми Феномен, сходен на Лин, прочут като Томи Де Вито за остатъците от котлети, съхранявани в Tupperware в Big Blue хладилника, до момента в който се връщаше на пейката за последните няколко игри.

Имахме невероятни кавъри и бед бийтове (вероятно повече от последното) и всички почитатели бързо споделиха, че игрите са манипулирани, когато позвъняване беше против техния тим. Дори откакто 18 тима изгасиха светлините и почистиха шкафчетата, имаше трусове в Нешвил, Сиатъл и Фоксбъро, когато Майк Врабел, Пийт Карол и Бил Беличик – трима от най-хубавите треньори в лигата – бяха свалени.

Но в този момент е нашата премия, следсезонът.

Събота

Кливланд Браунс (-2) над ХЮСТЪН ТЕКСАНС; Над 44,5

Това е седмият сезон, в който тексасците доближават до плейофите и всякога им е отреждан мачът в събота следобяд от 4:30. Това мрежово решение е толкоз предсказуемо, колкото Райън Сийкрест в 11:59 всеки 31 декември.

В по-голямата си част това се случи, тъй като тексасците бяха спечелили в слаб AFC Юг и държат малко кеш на национално равнище. Разбираемо е, само че помислете за тези две неща: Хюстън е 4-2 в тези плейофни мачове и това може да е най-хубавият им тим до момента със Си Джей Страуд, който управлява шоуто.

Така че това не е автоматизиран избор на Браунс, само че въпреки всичко това е верният метод. Джо Флако излезе от дивана и означи 4-1, печелейки четири следващи след загуба от Рамс. Той хвърли приблизително по 340,5 ярда на игра при четирите победи, една от които беше победа с 36-22 в Хюстън на Бъдни вечер.

Някои хора са склонни да отхвърлят този резултат, тъй като Страуд не игра, само че Флако сигурно би трябвало да се усеща удобно с ситуацията и да се изправи против отбраната на тексасците. Той отприщи звяр от игра с Amari Cooper, David Njoku и Elijah Moore и в този момент Cooper би трябвало да е здрав.

Страуд игра в някои страхотни игри в колежа и ще има своите моменти, само че Флако е някогашен MVP на Супербоул.

Прогноза за резултат: Браунс 27-20.

КАНСАС СИТИ ЧИЙФС (-4,5) над Маями Долфинс; Под 44

Прогнозата на Accuweather за началото на Arrowhead е 0 градуса с RealFeel (съвременния леден вятър) от минус -22. Оттам нататък ще става все по-студено.

Надявах се да видя по какъв начин ще наподобява пълностоен тим на Делфините в положителни условия след сезона, само че не получаваме нито едното, нито другото. Raheem Mostert, Tyreek Hill, De’Von Achane и Jaylen Waddle бяха ударени, до момента в който отбраната на Steve Spagnuolo на Chiefs е изцяло здрава. Това ще бъде студена и тежка нощ за Туа Таговайлоа.

Залагате на NFL?

Прочетете нашето експертно управление за това по какъв начин да залагате на NFL Вижте най-хубавите уеб сайтове за залагане на NFL Вземете най-новите коефициенти за Super Bowl 2023. Вземете бонус кода на BetMGM

Поемане на Under освен тъй като нямам доверие, че Dolphins ще допринесат доста за общата сума. Шефовете означиха приблизително единствено 21,8 точки за мач през този сезон и студът ще им се отрази също. Но мисля, че могат да излязат напред и да реалокират веригите против отбраната на Маями, в която липсват Брадли Чъб, Джейлан Филипс и Андрю Ван Гинкел. Часовникът ще се движи бързо.

Прогноза за резултат: Чийфс, 20-10.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР