Можете да отключите една от двете щедри оферти за Pelicans

...
Можете да отключите една от двете щедри оферти за Pelicans
Коментари Харесай

BetMGM бонус код: До $1,5K депозит мач или $158 залог и вземете за Pelicans vs. Nuggets, всяка друга игра

Можете да отключите една от двете великодушни предложения за Pelicans vs. Nuggets в петък вечер, като употребявате една от съответните бонус кодове на BetMGM Sportsbook: NYPNEWS1500 или NYPNEWS .

NYPNEWS1500 : 20 % съвпадане на депозита с ограничаване от $1,5K, условие за 10x залог, налично в AZ, CO, IL, IN, IA, KS, LA, MD, MA, MI, NJ, OH, PA, TN, VA, WV, WY
NYPNEWS : заложете $5, вземете $158
бонус залози, без значение от метода на споразумяване на първия залог, налични в AZ, CO, IL, IN, IA, KS, KY, LA, MD, MA, MI, NJ, OH, PA, TN, VA, WV, WY, DC

Тъй като най-хубавата оферта е съвпадане на непълен депозит, ще получите 20 % от всичко, което депозирате, кредитирано в акаунта ви незабавно щом извършите първия си депозит. Така че, в случай че извършите паричен депозит от $3000, ще получите $600 бонус залози, кредитирани към вашата сметка.

От решаващо значение е, че офертата за депозит има условие за 10x залог, тъй че ще би трябвало да заложите 10 пъти сумата на бонус залозите, които печелите в границите на първите 30 дни от вписване на акаунта ви.

Промоцията залагай и получавай е структурирана малко по-различно, защото ще получиш $158 в бонус залози с $5 кеш залог на всеки пазар, без значение по какъв начин се урежда.

Какви са предложенията на BetMGM бонус код?

Залагане с BetMGM

В петък вечер има цялостен набор от екшъни на NBA, тъй че имате доста варианти за избор, в случай че желаете да разгърнете една от тези предложения през уикенда.

Ще подчертаем един от най-вълнуващите мачове този уикенд.

Пеликани против Нагетс

Тази се обрисува като в действителност вълнуваща игра.

И двата тима имат сходни върхове, само че Западната конференция е толкоз конкурентна, че Нъгетс сега са три сложени, до момента в който Ню Орлиънс е шести.

 Action Network

Вземете безплатното приложение Action Network за експертни избори, коефициенти онлайн, следене на залагания и други.

Още е рано, само че една победа може фрапантно да помогне на Пеликанс и да обезпечи позицията на Нъгетс измежду най-хубавите кандидати на Запад.

Тези два тима играят в разнообразни краища на спектъра, само че Никола Йокич и компания умеят да забавят темпото, когато е належащо.

Въпреки това, с офанзивната огнева мощност и от двете страни този наподобява евентуално ще надмине.

Освен това, Брандън Инграм обичайно играе добре против Нъгетс, тъй че залагайте, че той ще надмине точките тук.

Как да се регистрирате в BetMGM

От решаващо значение е, че всички бонус залози, извоювани от тази оферта, не могат да бъдат осребрени или изтеглени, без първо да бъдат заложени. По същия метод всички бонус залози, извоювани от която и да е оферта, са годни седем дни след разпространяването, след което изтичат.

Използвайте модула нагоре, с цел да стигнете до BetMGM Sportsbook. Въведете съответните персонални данни и прегледайте T&C. Въведете или NYPNEWS1500 за депозита, или NYPNEWS за залога и вземете. Направете първия си депозит и получете своите 20 % Направете първия си
залог от най-малко $5, с цел да активирате залога и да получите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР