Редовният секс подобрява зрението с 30-60%. Около това се обединиха

...
Редовният секс подобрява зрението с 30-60%. Около това се обединиха
Коментари Харесай

Редовният секс подобрява зрението

Редовният секс усъвършенства зрението с 30-60%. Около това се сплотиха терапевтът и ефирен водещ Елена Малишева и офталмологът Михаил Коновалов, които изброиха непредвидени способи за възстановяване на зрението.

" По време на секс кръвоносните съдове, изключително тези на ретината, се уголемяват и надлежно се усъвършенства кръвоснабдяването и качеството на нервната ни тъкан ", изясни офталмологът.

В предаването " Живей здравословно! " по Първи канал специалистите посъветваха руснаците да гледат аления цвят по 3 минути дневно, да водят постоянен сексуален живот, да спортуват и да пият по две чаши чай дневно за положително зрение.

Лекарите назовават цветотерапията най-хубавия метод за възстановяване на зрението.
" Червеният цвят ще усъвършенства цветовото ви усещане ", сподели Малишева.

Освен това, съгласно специалистите, зрението се усъвършенства от постоянната физическа интензивност.

" По време на физическа интензивност вътреочното ни налягане понижава заради преразпределение на кръвта и заради преразпределение на налягането от окото към други тъкани ", означи Коновалов.

Лекарите показват пиенето на две чаши чай на ден като четвъртия метод за възстановяване на зрението.

" Катехините, които се съдържат в чая, понижават равнището на неприятния холестерол и надлежно се образуват по-малко плаки и се усъвършенства кръвоснабдяването на окото, а това се отразява на всички тъкани на окото, в това число и на ретината ", изясни офталмологът.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР