Редовните и интензивни тренировки увеличават риска от болест на двигателните

...
Редовните и интензивни тренировки увеличават риска от болест на двигателните
Коментари Харесай

Кои хора са застрашени от най-коварната болест на света?

Редовните и интензивни тренировки усилват риска от болест на двигателните неврони /БДН/, при хора с генетична предразположеност, осведоми Би Би Си.
Екип откриватели от университета в Шефилд разгласи резултатите от проучване, доказващо този риск. Учените разясниха, че това не трябва да е причина хората да спрат да спортуват.
 Това е най-лесният метод да отслабнете без диети и изтощителни тренировки Това е най-лесният метод да отслабнете без диети и изтощителни тренировки
Има действителен метод да отслабнем бързо и безвредно за здравето - без диети и тежки тренировки във фитнеса. Как да стане това, разкрива дие...
Но те се надяват констатациите им доведат до по ефикасни способи за скрининг на хора, които могат да бъдат изложени на по-висок риск да развият БДН и да бъде осъществена качествена предварителна защита на подлото заболяване.
Като цяло един на всеки 300 души развива БДН.
Болестта въздейства върху способността на хората да се движат, да приказват и даже да дишат, защото двигателните неврони „ придвижват ” информацията от мозъка до мускулите. БДН фрапантно редуцира живота на хората.
Отдавна се спори дали професионалните занимания със алкохол покачват риска от БДН или става дума за „ съвпадане “.
 Това са първите признаци на заболяването на Алцхаймер, внимавайте за тях Това са първите признаци на заболяването на Алцхаймер, внимавайте за тях
Загубата наизуст, объркването и компликациите при осъществяване на рутинни действия може да са признаци на заболяването на Алцхаймер, написа &bdq...
Проучванията измежду италиански футболисти демонстрираха, че рисковете за тях са до шест пъти по-високи от тези при останалите хора. Спортисти като ръгбистите Роб Бъроу и Доди Уиър, както и футболистът Стивън Дарби намерено приказват за страданието, което предизвиква БДН и молят за внимание и предварителна защита.
" Ние изрично доказахме, че интензивните и тежки тренировки при някои спортове са рисков фактор за болестта ”, съобщи доктор Джонатан Купър-Нок, който е един от откривателите.
„ Високият брой елитни спортисти, наранени от БДН не е случайност “, добави той.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР