Редовете с ИИ джаджите постоянно се увеличават — Limitless представи

...
Редовете с ИИ джаджите постоянно се увеличават — Limitless представи
Коментари Харесай

Интелигентно носимо устройство Pendant за $99 ще запомня всичко, което ви е казано през деня, и AI ще го анализира

Редовете с ИИ джаджите непрекъснато се усилват — Limitless показа ново носимо устройство, наречено Pendant, което ненапълно наподобява на щипка или висулка. Въпросът е, че го носите през целия ден и той записва вашите диалози и ги проучва, с цел да създаде в последна сметка обобщение.

Подобно на AI ​​Pin, който тестерите разкритикуваха оня ден, Pendant може да се прикрепи към облеклата или да се носи на верижка към врата. Висулката е част от цялостната екосистема на Limitless и като цяло сходни функционалности на Pendant могат да се употребяват в настрана приложение и без самото устройство (има страница в интернет, както и приложения за Mac и Windows).

„ Основната работа е обвързвана със срещи. Подготовката за диалози, преписване, водене на бележки в действително време и даване на резюмета “ — споделя изпълнителният шеф на Limitless Дан Сирокър.

Батерията на устройството, съгласно Сирокър, „ ще издържи 100 часа. “ Pendant също ще употребява технология, която ще помогне на микрофона да се концентрира непосредствено върху индивида, който приказва наоколо, и да анулира външните звуци.

Устройството има „ режим на единодушие “ — в случай че системата открие нов глас и не чуе единодушие за запис, няма да запише разговора; както и знак, който ще свети по време на записа.

Висулката коства $99, само че ще би трябвало да платите още $20 на месец за абонамент. Устройството ще бъде пуснато в продажба през август.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР