Редно е да има споразумение. Ако то се подпише с

...
Редно е да има споразумение. Ако то се подпише с
Коментари Харесай

Румяна Коларова: ГЕРБ и ПП-ДБ трябва да разпишат механизъм за смяна на министри

" Редно е да има съглашение. Ако то се подпише с дълъг период, главното е в него да се разпише по какъв начин се сменят министри. Това е първото нещо, което би трябвало да се направи ", показа социологът Румяна Коларова за съглашението за ръководство, което ГЕРБ и ПП-ДБ към момента не са подписали.

" Снощната конференция беше очеваден ултиматум, на който Политическа партия дадоха не колеблив, а напряко спорен отговор. Това, което се чу на тяхната конференция, бе изцяло противоположно, означи Коларова.

" Първата и съществена настройка на Политическа партия бе ГЕРБ да отстъпи от властта и да не взема нищо. Това го видяхме през вчерашния ден и на самата им конференция и беше неприятно.

Кирил Петков изброи седем министерства, които са подготвени да дадат, а Асен Василев сподели в идната имитация, че са подготвени единствено за ротация на премиера и вицепремиера.

Това е ултиматум, не мисля, че е извънредно решение. Не мисля, че текстовете за регулаторите са проблем, министрите са. ГЕРБ желаят да сменят Василев в този момент, или най-малко след година ", проучва тя пред Нова тв.

" Логиката е диалозите да продължат. За мен не е изненада това, което стана през вчерашния ден. Нежеланието на ГЕРБ да се ангажират с промени проличава от доста от дълго време. В петък Борисов сподели, че в случай че в понеделник няма да дадат цялостна директория, отиваме на избори. Беше доста ядосан, не стана ясно на кого ", сподели журналистът Асен Григоров.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР