Редица политици отправиха поздравления по случай 3 март - Честит

...
Редица политици отправиха поздравления по случай 3 март - Честит
Коментари Харесай

На 3 март политици напомнят, че свободата не е даденост

Редица политици насочиха поздравления по случай 3 март -

" Честит народен празник, българи ", написа водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във Facebook.

Председателят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски също употребява обществената мрежа, с цел да честити 3 март. Той прикани българският народ да се сплоти в името на мощна, европейска България.

На собствен ред водачът на " Продължаваме промяната " Кирил Петков насочи приветствие за празника със фотография със своята брачна половинка Линда от Корал - кътче от България, което по негови думи е свободно от корупция.
 Румен Радев: Проповедниците на нихилизма отстъпиха пред 3 март
Румен Радев: Проповедниците на нихилизма отстъпиха пред 3 март

С камък и кръв отстояваме свободата, утвърди президентът

" Честит празник, свободни българи! Васил Левски, Христо Ботев, българите починали в Априлското въстание, опълченците на Шипка и хилядите знайни и незнайни български воини, които са бленували да бъдат свободни и са дали живота си за свободата на България. Днес д а сме свободни, значи да не позволяваме зависимости, които да ни карат да вършим каузи, в които не имаме вяра , да не позволяваме безвластие, което ни ограбва от възприятието за правдивост, да не позволяваме обири и корупция, да не позволяваме плячкосване на българската природа, да не позволяваме операции от подправени медии ", написа Петков във Facebook.

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пък се включи в тържественото честване на 146-ата годишнина от Освобождението на България на връх Шипка.

" Честит народен празник, българи по целия свят! Честит 3 март - Ден на свободата! Поздрав от Шипка. Тук сме хиляди, с цел да отдадем респект на героите, проляли кръвта си в Руско-турската освободителна война в името на България. Днес демонстрираме, че сме народ с памет, който помни предишното си, предава го на деца и внуци и в никакъв случай няма да пренапише историята си. Ние сме народ с достолепие, което не може да бъде заличено ", съобщи тя от Паметника на свободата.

Кметът на София Васил Терзиев пък акцентира - още веднъж във Facebook, че най-хубавият метод да почетем свободата и делата на тези, които са я извоювали, е да се борим ежедневно за нея.

" И да не забравяме, че не е даденост ", акцентира още той.
 Росен Желязков: Днес не е ден за политически спекулации, а ден наизуст
Росен Желязков: Днес не е ден за политически спекулации, а ден наизуст

Българският народен блян за независимост е осъществен по своя обективен метод, акцентира той
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР