Редакционният екип ви представя най-важните новини за изминалия ден, 29

...
Редакционният екип ви представя най-важните новини за изминалия ден, 29
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 29 януари

Редакционният екип ви показва най-важните вести за миналия ден, 29 януари.

Министерство на външните работи ИЗЛЕЗЕ С ОСТРА РЕАКЦИЯ Пожарна охрана ПОВОД СРЕЩАТА НА МАКЕДОНСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ СТЕВО ПЕНДАРОВСКИ С НЕЗАКОННОТО ДВИЖЕНИЕ ОМО " ИЛИНДЕН ". В позицията на ведомството се показва, че тези дейности на формалните лица в Скопие провокират сериозна угриженост, защото се основават отрицателни публични настройки, които влизат в несъгласие с позитивния климат, основан с дейните старания на държавните управления на България и на районен съд Македония.

АКАД. ПРОФ. Д-Р ИВАН МИЛАНОВ И ПРОФ. Д-Р КОСТА КОСТОВ ГОВОРИХА ЗА ВАКСИНАЦИОННАТА КАМПАНИЯ У НАС и настройките на българите. Според тях имунизациите против КОВИД могат да бъдат признати в общество като българското единствено посредством увещание, само че не и посредством напън. Това единствено би довело до противоположен резултат и отпор, обявиха двамата изтъкнати експерти.

Министърът на нововъведенията и растежа Даниел Лорер, съобщи, че АКО НЕ ИНВЕСТИРАМЕ В СТРАНАТА СИ, ОСТАВАМЕ ТАМ КЪДЕТО съдебномедицинска експертиза - ПОСЛЕДНИ В ЕВРОПА. Министерството на нововъведенията и растежа ще подтиква единствено и само вложения по стопански аргументи в страната, сподели той. Инвестиции с геополитически темперамент като рафинерията „ Лукойл “ няма да забележим в близко бъдеще.

ТРЯБВА ДА съдебна експертиза НАПРАВИ КОМПРОМИС В ЧАСТ ОТ ПРЕГОВОРИТЕ С РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ, с цел да има стопански напредък на Балканите. Това сподели министър председателят Кирил Петков през днешния ден в ефира на Дарик радио.

Кметът на София Йорданка Фандъкова разгласи, че НОВИ МЕРКИ В СТОЛИЦАТА НЕ съдебна експертиза ПРЕДВИЖДАТ.

МОСКВА НАЛОЖИ ОТВЕТНИ САНКЦИИ СРЕЩУ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ. Русия разшири черния лист с публични лица от Европейския съюз, на които е неразрешено да влизат на територията на страната. Решението е в отговор на политиката на Брюксел.

 

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР