Редакционният екип ви представя най-важните новини за изминалия ден, 13

...
Редакционният екип ви представя най-важните новини за изминалия ден, 13
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 13 януари

Редакционният екип ви показва най-важните вести за миналия ден, 13 януари.

ПЛАНЪТ СРЕЩУ COVID-19: ЗАТВАРЯТ БИЗНЕСИ И УЧИЛИЩА САМО ПРИ 80% ЗАЕТОСТ НА ИНТЕНЗИВНИТЕ ЛЕГЛА

Кабинетът " Петков " представия новия Национален действен проект за справяне с ковид. Това се случи на специфична конференция в Министерския съвет.

СОТИР ЦАЦАРОВ ПОДАВА ОСТАВКА, НО ОТ 1 МАРТ

Председателят на Комисията за попречване на спора на ползи и лишаване на нелегално добито имущество (КПКОНПИ) Сотир Цацаров изненадващо разгласи, че ще напусне поста си от 1 март.

ИЗБОРИТЕ ЗА 47 ПАРЛАМЕНТ И ПРЕЗИДЕНТ – КОЙ КОЛКО СЪБРА И ПОХАРЧИ

Кой какъв брой похарчи на парламентарните избори от 14 ноември и на президентския избор? Отчетите от Сметната палата дават забавен взор.

КОСТАДИНОВ съдебна експертиза ЗАКАНИ, ЧЕ ЩЕ ВЛЯЗАТ В МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ, АКО ЗЕЛЕНИЯТ СЕРТИФИКАТ ОСТАНЕ (ВИДЕО)

Ще настояваме зеленият документ да бъде отстранен. Ако ръководещите откажат да се съобразят, ще има нов митинг. На него ви подсигурявам, че ще влезем освен в Народното събрание, само че и в Министерския съвет.

УПРАВЛЯВАЩИТЕ КАЗАХА " НЕ " НА ГЕРБ ЗА КОМПЕНСАЦИИ ЗА БИЗНЕСА ЗАРАДИ СКЪПИЯ ТОК

Народното събрание отхвърли плана на ГЕРБ за решение за въвеждане на обезщетителен механизъм за небитови крайни клиенти на електроенергийния пазар. Решението беше взето с 83 гласа " за ", 83 " срещу " и 31 " въздържал се.

СОЦИАЛНИЯТ МИНИСТЪР ОБЕЩА УВЕЛИЧЕНИЕ НА ВСИЧКИ ПЕНСИИ С 6,1% ПРЕЗ 2022Г.

Осъвременяване на пенсиите с най-малко 6,1% ще има от юли тази година. То ще стане по по този начин нареченото швейцарско предписание. Това стана ясно от думите на обществения министър Георги Гьоков на чуване в Народното събрание, препоръчано от ГЕРБ-СДС. Темата на чуването беше какъв брой и по какви аргументи някои от пенсионерите да получат понижаване на приходите си по отношение на последните месеци на 2021 година.

СКАНДАЛЕН НАТИСК ОТ ИНВЕСТИТОР НАД ЕКСПЕРТИ ЗА ДОБИВ НА ЗЛАТО И СРЕБРО В КЪРДЖАЛИ

" Когато осъществяваме капиталовото предложение, тъй като то ще бъде осъществено, без значение какво решение ще се вземе през днешния ден. Това е доста изрично... ". Това декларира изпълнителният шеф на " Горубсо Кърджали " АД Живка Ковачева-Гълбачева по време на районен експертен екологичен съвет в Регионална инспекция за опазване на околната среда – Смолян, на който се разисква дали да бъде позволен рандеман на полиметални златно-сребърни руди в Ардино.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР