Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: [email protected]Започнаха да оповестяват онова, която съобщих в

...
Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgЗапочнаха да оповестяват онова, която съобщих в
Коментари Харесай

Григор Лилов: Немските специалисти потвърдиха току що, че коронавирусът е много опасна чума

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: [email protected]

Започнаха да оповестяват това, която оповестих в моя пост преди повече от седмица, на 26 януари, когато осведомих за Националния вирусно-бактериологичен център в град Ухан и случилото се там, довело до нещастието с изпусната генно-модифицирана чума с преносител основан за задачата ковид. Това разяснява преди минути на страницата си във фейсбук журналистът и писател Григор Лилов.

Ето какво написа още той: 

===== " МНОГО ОПАСНА ЧУМА! " ======

Започнаха да оповестяват това, която оповестих в моя пост преди повече от седмица, на 26 януари, когато осведомих за Националния вирусно-бактериологичен център в град Ухан и случилото се там, довело до нещастието с изпусната генно-модифицирана чума с преносител основан за задачата ковид
==============================================
„ Wir haben es hier mit einer sehr gefährlichen Seuche zu tun “
" ИМАМЕ РАБОТА С МНОГО ОПАСНА ЧУМА "
==============================================
.
.
Преди часове редица немски медии, включително и " тежката артилерия " на немския политически и бизнеселит - вестник " Ди Велт " дадоха публичност на изказването на Карл Лаутербах
.
Кой е той?
Лаутербах е здравен специалист и народен представител в Бундестага, професор по здравна стопанска система и епидемиология в Кьолнския университет, ученик на университетите в Дюселдорф, Сан Антонио и Харвард (САЩ), изтъкнат доктор и доктор на науките.
Директор е на Института по клинична епидемиология и здравна стопанска система.
Член е на Експертния съвет по опазване на здравето на немското държавно управление.
.
*****
" ИМАМЕ РАБОТА С МНОГО ОПАСНА ЧУМА "
е неговото изказване.
https://www.welt.de/…/Karl-Lauterbach-Wir-haben-es-hier-mit…

.
.
" Причинителят е по-заразен от предстоящото. Не е ясно и до каква степен можете да разчитате на китайската информация. " - предизвестява той.
" За засегнатото лице вероятността да почине или съществено да се разболее е даже по-голяма, в сравнение с при другите рискови грипове ", тревожи се професорът.
.
В свое изявление също през днешния ден президентът Тръмп съобщи, че е затворил границите, тъй като не може да допусне голям напор от болестта да нахлуе в Съединени американски щати, увери, че се взимат и ще се взимат всевъзможни ограничения и изрази убеденост, че макар голямото предизвикателство Америка ще се оправи със болестта.

~~~~~~~~~
Моя записка:
Както към този момент означих в мой коментар под един от предходните ми постове по тази тематика, истината ще ви се сервира на час по лъжичка.

 



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР