Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: [email protected]Снимка БулфотоСледващата бомба, която ще гръмне в

...
Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgСнимка БулфотоСледващата бомба, която ще гръмне в
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Следващата бомба, която ще гръмне, е в здравеопазването, следва енергетиката

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: [email protected]

Снимка Булфото

Следващата бомба, която ще гръмне в страната след водата е опазването на здравето, а съгласно специалисти следва и голям проблем в енергетиката. Това разяснява Корнелия Нинова в ефира на бТВ.

Възелът в опазването на здравето става все по-стегнат, тъй като и тук, както във водния сексор, от 10 години гледаме едно и също. Нищо не се трансформира. Докато лечебните заведения са търговски сдружения, какъвто и министър на опазването на здравето да сложиш, подобен ще е резултата. Първата работа на едно ново ръководство в страната би трябвало да е да промени статута на лечебните заведения и да не са търговски сдружения. Такова нещо няма в цяла Европа, уточни Нинова.

Вчера слушам отново се вършат на сюрпризирани - не били знаели, че в общинската болница едно лекарство коства 150 лв., а в частната болница коства 1050 лв.. Ама по какъв начин не знаете, нали ГЕРБ внесе и си гласоподава този закон, съгласно който частните лечебни заведения не вършат публични поръчки. Т.е. не става въпрос към този момент за безхаберие и неведение - това е умишлена политика. И за това е отговорен първия - да сменя колкото желае аварийни гуми, мотора на колата му към този момент отхвърля. Тя не се движи и потегля на заден към този момент. То от години е по този начин, уточни тя.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Пет
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР