Ред Бул (Залцбург) продължи с безгрешния си поход в Лига

...
Ред Бул (Залцбург) продължи с безгрешния си поход в Лига
Коментари Харесай

Ред Бул вече чака жребия

Ред Бул (Залцбург) продължи с безгрешния си поход в Лига Европа с пета поредна победа в Група “В”, с което завоюва първата позиция още преди последния кръг. Този път австрийският отбор се оправи с 1:0 при семейството си на Република България (Лайпциг). Фредрик Гулбрандсен вкара единствения гол в 74-ата минута в дуел, в който и двата тима имаха своите шансове.

По същото време в другия конфликт от групата Селтик надделя Розенборг също с 1:0, само че на непознат терен. Тала шотландците имат 9 точки - с три повече от Лайпциг, само че германците са с преимущество в директните конфликти. По тази причина в последния кръг на 13 декември Селтик се нуждае единствено от точка при семейството си на Ред Бул (Залцбург), до момента в който Разенбалшпорт ще би трябвало наложително да надвие норвежкия противник и ще чака “двойка” в Глазгоу.
Mood

We gave it our all in the second half, but it just wasn't to be today.#FCSRBL pic.twitter.com/itINYBXABO
— RB Leipzig English (@RBLeipzig_EN) November 29, 2018 МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА Лига Европа 5 кръг, четвъртък 29 ноември  Ред Бул Залцбург 1:0краен резулат  Република България (Лайпциг)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР