Речта за встъпване във втори мандат на нещото Радев, издекламирана

...
Речта за встъпване във втори мандат на нещото Радев, издекламирана
Коментари Харесай

ЛЪЖИ! ЛЪЖИ! ЛЪЖИ! ВДИГНА ЮМРУКА ЗА МЕСЕЦ ВРЕМЕ, ЧАК КОГАТО ГО ХВАНАХА НА КАЛЪП, ЧЕ ИЗНАСЯ СЕКРЕТНИ РАЗУЗНАВАТЕЛНИ ДАННИ ПРИДОБИТИ ПО ОПЕРАТИВЕН РЕД!

Речта за встъпване във втори мандат на нещото Радев, издекламирана на площада в София, беше първата му тирада в която нямаше нито една изречена истина. Лъжи, неистини и неистини!

Нито се е борил пет години против Борисов, нито е устоявал независимостта на България. Вдигна юмрука за месец време, чак когато го хванаха на шаблон от прокуратурата, че изнася секретни разследващи данни добити по действен ред зад тила на тогавашното  държавно управление. Президентът ни е бил нещо сред сътрудник под прикритие и елементарен клеветник на непознато разузнаване и под цялостна тяхна държавна защита.

Относно устояването на независимостта на страната! Коя самостоятелност си устоявал бе, пиле шарено? Тая дето те самокандидатира за втори мандат и сложи Българска комунистическа партия в ъгъла, като бито куче ли? Или тая самостоятелност, поради която получи гласовете на сините комунисти и джендър технократите? Да не би пък тази самостоятелност при която американското посолство ти шушне в ухото, а ти се правиш на мъж, деса знае какъв? Коя от всичките независимости!

Чакат ни нови 5 години безвремие и обърканост, същите като при Първанов. Гръмки приказки, обещания и фойерверки, а зад тях шуробаджанащина, цялостен обир, беднотия и мизерия. Това ще получим през идващите години, нито грам повече.

Чувам, че към този момент и подводници са договорили да „купуват“от американското военно бунище за скрап, против други милиарди, още хвърчиплочници Ф16 и впрочем ненужни на страната ни антични технологии. И от кое място ще дойдат парите? Много просто, от нашите джобове. А вие чакайте почтени пенсии, европейски заплати, качество на живот и впрочем. Спете и чакайте!

Радев ви постави на гара без релси да чакате влака! Ами чакайте го, може пък да пристигна.

Николай Марков
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР