Речта на руския президент Владимир Путин притеснително изостря напрежението, а

...
Речта на руския президент Владимир Путин притеснително изостря напрежението, а
Коментари Харесай

Лондон: Заплахите на Путин трябва да бъдат приети сериозно

Речта на съветския президент Владимир Путин притеснително изостря напрежението, а отправените от него закани би трябвало да бъдат признати съществено, съобщи пред " Скай нюз " парламентарният заместник-държавен секретар в английското външно министерство Джилиън Кийгън, представена от Ройтерс.

" Несъмнено това е нещо, на което би трябвало да погледнем доста съществено, знаете ли, ние не владеем ситуацията - не съм доста сигурна дали и той го владее. Очевидно това е изостряне на напрежението ", сподели Кийгън. " Това е злокобна, сериозна опасност, само че е такава, която е отправяна и преди ", съобщи тя в друго изявление, този път за Би Би Си.

Путин подреди първата от Втората международна война готовност в Русия и предизвести Запада, че в случай че продължи с това, което той назовава " нуклеарен шантаж ", Москва ще отговори с мощта на целия си голям боеприпас. Руският президент повтори към този момент оповестената си цел да " освободи " промишления център на Украйна Донбас и добави, че множеството хора в района не желаят да се връщат под това, което той назова " игото " на Украйна.

" В по-общ проект обръщението на Путин безспорно беше освен това от просто изричане на неистини от негова страна, това беше пренаписване на историята ", съобщи Кийгън.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР