Речни експерти предупредиха, че мястото, където се смята, че заподозреният

...
Речни експерти предупредиха, че мястото, където се смята, че заподозреният
Коментари Харесай

Атаката в Clapham: Мястото, което Абдул Езеди избра да навлезе в река Темза, `ще затрудни намирането на труп`

Речни специалисти предизвестиха, че мястото, където се счита, че обвиненият за алкална офанзива Абдул Езеди е скочил в Темза, може да го направи даже по-трудно намиране на тялото му.

Техният принос идва, когато Met Police сподели, че тяхната „ съществена работна догадка “ е, че Езеди е скочил в река Темза от моста Челси, където за последно е бил забелязан провесен над парапети малко преди 23:30 часа на 31 януари. преди да бъде забелязан, той твърди, че е хвърлил корозивно вещество по някогашната си другарка и двете й дъщери в Клапхам, Южен Лондон. Оттогава Националната организация за битка с престъпността съобщи, че „ възможностите Езеди да оцелее са извънредно дребни “ и потвърдиха, че не са намерили тяло на този стадий.

Ерик Матечак, запалянко навън, който е прекарал повече от 25 години в корабоплаване с лодка и лов на риба по Темза, и специалистът по гмуркане Николай Лоне, споделиха прозрението си за какво е било толкоз мъчно за екипите за търсене да открият обвиненият в реката. Ерик, който споделя, че им...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР