Ребел Уилсън откровено сподели, че е била на 35, когато

...
Ребел Уилсън откровено сподели, че е била на 35, когато
Коментари Харесай

Ребел Уилсън уведомява холивудския актьор, че е отнел девствеността й на 35 с публично съобщение

Ребел Уилсън искрено показа, че е била на 35, когато е имала първия си полов контакт, а мъжът, който е споделил този съкровен миг с нея, не е бил никой друг от артиста и комика Мики Гууч младши.

Актрисата, която в този момент е на 35, става сурова и същинска в най-новите си записки „ Rebel Rising “, като не оставя камък необърнат и нито един подробност не е икономисан. В разкриваща глава, озаглавена „ Late Bloomer “, тя се задълбочава в първичния си полов опит, разкривайки, че е бил с в този момент 38-годишния Мики Гуч младши.

Австралийската актриса, която в последно време впечатляващо е свалила 80 паунда, призна, че по времето, когато е изгубила девствеността си, е била в „ най-голямото си тегло “ и е таяла усеща на неустановеност, вярвайки, че „ като огромно момиче “ никой в никакъв случай няма да я откри в действителност полово привлекателна.

В още по-лично признание Ребел признава, че счита, че Мики не е знаел, че е първият й, до момента в който му написа прочувствена записка в книгата си: „ И, Микс, зна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР