Ребел Уилсън е от звездите, които не се притесняват да

...
Ребел Уилсън е от звездите, които не се притесняват да
Коментари Харесай

Малки хитрости и големи прозрения - как Ребел Уилсън вече обича себе си

Ребел Уилсън е от звездите, които не се тормозят да приказват за наднорменото тегло, проблематичното отслабване и за всичко, през което са минали по пътя към мечтаната фигура. Актрисата нееднократно е била откровена, че външният й тип дава директно отражение на метода, по който се усеща. А в този момент получаваме нова доза самопризнания, в които разкрива и за дребна ловкост, до която е прибегнала.
 Ребел Уилсън искрено за продължаващата битка с килограмите
Ребел Уилсън и килограмите - битката продължава

Защо актрисата споделя, че се усеща “зле за себе си ”

В автобиографичната си книга Rebel Rising приказва много за напъните, които е положила, с цел да отслабне с над 35 кг за две-три години. А в този момент в последното си изявление за Sunday Times си признава, че и тя е използвала така известния в последно време измежду известните личности и освен.

Медикаментът, който по принцип е за диабет, се оказва, че дава страховит резултат и в битката с килограмите, само че против съответните опасности за здравето, които Ребел Уилсън е решила да поеме.
 Снимка 659437

Тя признава, че изпитва огромен апетит за сладко, поради който е решила да прибегне до лекарството, което е приемала за къс интервал от време, с цел да успее да поддържа резултата от отслабването, и признава, че е била впечатлена от резултата.

Сега актрисата към този момент не го използва и е осъзнала, че с изключение на на физическото си положение, би трябвало да обърне внимание и на психологичното си здраве, тъй като проблемите с храненето при нея са се дължали на компликации със оправянето с страстите, счита през днешния ден тя. И в този момент може с горделивост да съобщи, че се усеща щастлива, макар че към момента е леко закръглена.
 Как Ребел Уилсън е изгубила девствеността си на 35 години
Как Ребел Уилсън е изгубила девствеността си на 35 години

Актрисата има обръщение към младите

Ребел Уилсън дава съвет на всички девойки, че не трябва да се стремят да наподобяват като модели на Victoria Secret, а да бъдат най-много себе си. Тя самата е минала през " прочувствена война " и не крие, че има " сложни отношения " с храната, само че и признава, че в никакъв случай не е усещала напън от близките, че би трябвало да отслабне - направила го е поради самата себе си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР