Реализиралият победното попадения за Аякс – Дони ван де Беек,

...
Реализиралият победното попадения за Аякс – Дони ван де Беек,
Коментари Харесай

Голмайсторът на Аякс: Трябва да довършим Тотнъм

Реализиралият победното попадения за Аякс – Дони ван де Беек, остана удовлетворен от показаното от неговия отбор по време на първия полуфинал от Шампионската лига против Тотнъм. Минималната победа за Аякс се реализира в 15-ата минута, когато халфът на амстердамци бе открит зад отбраната на британския отбор и от близко прати топката във вратата на Юго Лорис за успеха.

Ван де Беек удостовери пред репортерите, че холандският отбор може да се оправи още по-добре, въпреки да отличи играта на тима в първия половин час на „ Тотнъм Хотспър Стейдиъм”.

„ Играхме в действителност доста добре през първите 30 минути от мача. След това Тотнъм направи промени в тактиката си и имахме някои проблем. 1:0 е окей резултат, само че идната седмица ще би трябвало да довършим започнатото”, започва халфът на Аякс.

„ Началото бе положително, само че по-късно играхме не както искахме. Трябва да създадем добър проект за ответния мач и да останем спокойни. Не зная какво ще направи Тотнъм другия дуел. Можем да се оправим по-добре и ще работим през седмицата”, приключи Дони ван де Беек.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР