Реал Мадрид спазари голямата сензация в германската Бундеслига този сезон

...
Реал Мадрид спазари голямата сензация в германската Бундеслига този сезон
Коментари Харесай

Реал отмъква трансферна цел на Барселона

Реал Мадрид спазари огромната сензация в немската Бундеслига този сезон Лука Йович, който не стопира да бележи за Айнтрахт Франкфурт, оповестява „ Билд “. Така "кралете " нанасят огромен удар против огромния си съперник Барселона, който се надяваше да притегли сърбина като опция на Луис Суарес.

Според немското издание „ орлите “ напълно скоро ще разгласят прехвърлянето на сръбския голмайстор в „ кралския “ клуб за сумата от 50 милиона евро. Самият той се е схванал с бъдещия си отбор за шестгодишен контракт и огромна заплата, параметрите за която не се загатват.

21-годишният нападател бе спряган за бъдещо попълнение на Барселона и заместител на уругваеца Луис Суарес, само че „ белият балет “ изпреварва каталунците за подписа на сърбина. Интерес към него проявяваха още и британските грандове Челси, Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед и Арсенал.

Лука Йович е благосъстоятелност на Бенфика, само че играе чартърен за „ орлите “ от Франкфурт, които ще се възползват от опцията да го изплатят за 12 милиона евро и след договорката с Реал ще си подсигуряват 38 милиона евро чиста облага.

От началото на сезона Йович има 23 гола и 6 асистенции в 37 мача във всички шампионати за носителя на Купата на Германия от предходната година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР