Реал Мадрид“ се класира за полуфинала на Шампионската лига със

...
Реал Мадрид“ се класира за полуфинала на Шампионската лига със
Коментари Харесай

Шампионска лига: Реал победи драматично, Байерн - без да блести

„ Реал Мадрид “ се класира за полуфинала на Шампионската лига със противоречива дузпа в добавеното време и трагичен мач против „ Ювентус “.

Кралският клуб  загуби с 1:3 реванша на личен терен, само че след 3:0 в първия мач продължава напред с общ резултат 4:3.

Италианският първенец поведе с голове на Марио Манджукич в 2-а и 37-а минута и на Блез Матюиди в 61-ата. Вече се обрисуваше продължение и вероятно отпадане на " Реал ", само че в 93-ата минута мадридчани получиха дузпа. 

Ситуацията се усложни още повече, когато вратарят Джанлуиджи Буфон оспори съдийското решение и беше изпъден с червен картон. За Кристиано Роналдо не беше проблем да порази вратата на резервата Войчех Шчесни и да класира „ Реал “.

Това е най-тъжният завършек на присъединяване на именития вратар в Шампионската лига. „ Ювентус “ не заслужаваха да изоставен шампионата по този метод, разясняват европейските издания.

В другия четвъртфинал, без да свети, " Байерн " се класира за полуфинал с 0:0 в Мюнхен против " Севиля " и победа с 2:1 в Испания.

Баварците стреляха 18 пъти към вратата и 6 пъти имаха късмет да я улучат, само че героичният вратар Давид Сорая не позволи гол.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР