Реал Мадрид продължава да печели трофеи в убийствено темпо. След

...
Реал Мадрид продължава да печели трофеи в убийствено темпо. След
Коментари Харесай

"Реал" Мадрид прибра и Суперкупата на Европа

" Реал " Мадрид продължава да печели титли в убийствено движение. След като испанският гранд победи поредно в международното клубно състезание, в Ла Лига и в Шампионската лига, в този момент към този момент във витрината е и Суперкупата на Европа. Футболистите на Зинедин Зидан надделяха с 2:1 " Манчестър Юнайтед " на Жозе Моуриньо пред 34 000 фенове на стадион " Филип ІІ " в македонската столица Скопие.

Суперзвездата на " Реал " Кристиано Роналдо остана запаса, а мястото му в състава бе заето от Иско. В офанзива му партнираха Гарет Бейл и Карим Бензема. " Юнайтед " действаше в предни позиции с Ромелу Лукаку и Хенрих Мхитарян.

Играчите на Зидан изрично преобладаваха през първото полувреме и можеха да открият още в 16-ата минута, само че ударът на Каземиро с глава срещна напречната греда. В 24-ата обаче бразилецът откри резултата след дълго подаване на Даниел Карвахал, при което останаха съществени подозрения за засада. Малко преди почивката Бензема можеше да означи втори гол, само че Де Хеа се намеси уверено.

" Реал " стартира мощно и второто полувреме, като пропуски направиха Тони Крос и Марсело. В 52-ата минута Иско направи двойно подаване с Бейл и с техничен удар насочи топката в мрежата за 2:0.

Едва тогава " Юнайтед " погледна напред, като Лукаку не съумя при добавка от чиста позиция. В 61-ата минута Бейл разтресе напречната греда с мощен шут. Секунди по-късно " алените дяволи " понижиха, като този път Лукаку не сгреши и довкара избитата от Навас топка.

В 81-ата минута Маркъс Рашфорд бе на косъм от изравнителен гол, само че ударът му към левия ъгъл бе зрелищно избит с крайник от Навас. Малко по-късно почитателите в Скопие дочакаха огромния момент - Роналдо влезе като запаса на Бензема. Португалецът бе приветстван и от последователите на " Реал ", и от тези на някогашния си тим " Юнайтед ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР