Реал Мадрид победи Селта с 2:0 в мач от 17-ия

...
Реал Мадрид победи Селта с 2:0 в мач от 17-ия
Коментари Харесай

Реал Мадрид подчини Селта

Реал Мадрид победи Селта с 2:0 в мач от 17-ия кръг на Ла Лига. Попаденията осъществиха Васкес и Асенсио. След този триумф " белия балет " излезе на първото място в класирането на Ла Лига с актив от 36 точки, само че и с 3 мача повече по отношение на градския противник Атлетико, който е с точка по-малко. Селта е на 8-ото място с 23 точки.

Реал откри рано в мача, откакто в 5-ата минута Васкес се разписа, а асистенцията пристигна от Асенсио. Гостите пропуснаха единствено минута по-рано чудесна опция, само че Аспас пропусна.

В 16-ата минута на дуела Лука Модрич имаше чудесна опция да удвои резултата, само че защитник на гостите спря удара му. През първата част чудесно игра Марко Асенсио, само че макар неговите опити да сътвори положителни положения пред вратата на противника, втори гол към момента нямаше.

Отново рискова офанзива от страна на Реал в 43-ата минута разреши на Карвахал да стреля рисково, само че топката мина на сантиметри над напречната греда.

В 53-ата минута на дуела Асенсио получи отличен пас от Лукас Васкес, излезе на голова позиция и не пропусна, с цел да направи резултата 2:0 в интерес на Реал. Това е и неговото първо попадение за сезона. Карим Бензема имаше опция да направи резултата типичен в 64-ата минута, само че топката не откри задачата като мина настрана от вратата.

Селта провежда рискова офанзива в 69-ата минута на дуела, само че центрирането на Майо не откри получател. Точно девет минути по-късно Санти Мина стреля чудесно, само че топката не пожела да влезе във вратата на Реал, минавайки на сантиметри от гредата.

Карим Бензема имаше опция да се разпише в края на дуела, само че още веднъж не откри задачата. Селта пропусна много положително състояние в самия завършек на дуела, само че до гол по този начин и не стигна.

Така Реал завоюва справедливо 3-те точки като това е и шеста победа на отбора на Зидан в последните седем мача.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР