Реал Мадрид обяви официално, че запазва един от основните си

...
Реал Мадрид обяви официално, че запазва един от основните си
Коментари Харесай

Официално: Реал Мадрид запази Кроос за още един сезон

Реал Мадрид разгласи публично, че резервира един от главните си играчи в последните години. Става въпрос за халфа Тони Кроос. В клуба остава и Лука Модрич. 
Прочетете още
Двамата ветерани имаха примамливи предложения от Саудитска Арабия, само че остават правилни за още един сезон на Реал Мадрид, с който завоюваха половин дузина титли. 

Договорът сред двете страни, който щеше да изтече в края на този месец, е бил очакван да бъде възобновен още през март, само че едвам в този момент се стигна до официализирането му. Така през август 33-годишният Кроос ще стартира своя десети сезон на “Сантиаго Бернабеу ”. Неговото оставане и било мечтано както от президента Флорентино Перес, по този начин и от наставника Карло Анчелоти.

Бившият немски национал досега е изиграл 417 мача за мадридчани, в които е забил 27 гола и е направил 89 асистенции. Световният първенец от Мондиал 2014 може да се похвали с впечатляващите 20 трофея с Реал Мадрид, измежду които 4 от Шампионската лига и 3 от Ла Лига.

Тимът се раздели с огромната си звезда Карим Бензема, който отиде в Саудитска Арабия. Реал си обезпечи услугите на четирима нови. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР