Реал (Мадрид) обмисля да предложи нов договор на треньора Карло

...
Реал (Мадрид) обмисля да предложи нов договор на треньора Карло
Коментари Харесай

Реал предлага нов договор на Анчелоти

Реал (Мадрид) обмисля да предложи нов контракт на треньора Карло Анчелоти. Настоящият договор на италианеца е до лятото на 2024 година. Той бе декларирал, че след неговото приключване счита да се пенсионира. Шефовете обаче ще опитат да го убедят да остане по-дълго на " Сантиаго Бернабеу ".

През миналия сезон експертът изведе Реал до Суперкупата на Испания, купата в Ла Лига и 14-а Шампионска лига. Президентът Флорентино Перес е впечатлен от равнището на игра, което тимът демонстрира. Анчелоти е обичан от почитателите и почитан в съблекалнята.
 Анчелоти похвали Еден Азар
Анчелоти похвали Еден Азар

" В момента не наподобява травмата на Бензема да е сериозна "

От началото на акцията Реал няма загуба. Тимът записа четири триумфа в Ла Лига и победи с 3:0 Селтик в групите на Шампионска лига.

Според източници в клуба настроението в съблекалнята на " белите " е едно от най-хубавите, постигано в миналото. 63-годишният Анчелоти съумя да се оправи с проблематични футболисти като Иско и Еден Азар, а Гарет Бейл и Марсело напуснаха. Трансферната политика също се нрави на управлението. Анчелоти реализира страхотни триумфи без бомбастични и скъпи прехвърляния.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР