Реал Мадрид няма да прави трансфери през лятото, разкри вестник

...
Реал Мадрид няма да прави трансфери през лятото, разкри вестник
Коментари Харесай

Реал Мадрид остава без летни трансфери

Реал Мадрид няма да прави прехвърляния през лятото, разкри вестник " Марка ". Генералният шеф на клуба Хосе Анхел Санчес е оповестил пред събралия се тим, че макар ранното отпадане в Шампионска лига не се плануват радикални промени в състава.

От управлението са удовлетворени от развиването на отбора през миналия сезон, а това и финансовата обстановка обвързвана с ковид е предиздвикало Санчес да разгласи, че не се плануват прехвърляния. Вместо това Зинедин Зидан ще продължи да се залага на ядрото от сегашния състав плюс завръщащи се от наем играчи.

Потвърждение по тази причина е формалното удостоверение от Реал Сосиедад, че Мартин Йодегор ще се завърне в Мадрид след единствено година престой в Сосиедад, макар че имаше контракт за две години.

Другите играчи, които могат да се възползват и да се завърнат в Реал са Дани Себайос, който играе в Арсенал, Алваро Одриосола, който ще напусне Байерн след края на сезона, както и украинският вратар Андрий Лунин, който бе предан чартърен на втородивизионния Реал Овиедо.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР