Реал Мадрид направи поредна важна крачка към титлата в Ла

...
Реал Мадрид направи поредна важна крачка към титлата в Ла
Коментари Харесай

В Севиля ще вадят поуките след поражението от Реал

Реал Мадрид направи поредна значима крачка към купата в Ла Лига. „ Кралският “ клуб се наложи над състава на Севиля, с 1:0 и продължава решително да задържа първото място във краткотрайното класиране.

От своя страна, Севиля завърши серията си от 4 следващи дуела без проваляне, а „ андалусийците “ несъмнено би трябвало да си извадят заключения най-много за представянето си през второто полувреме.

Това призна и наставникът Кике Санчес Флорес, съгласно който, неговият тим не е бил на равнището на Реал и ще би трябвало да се вземат ограничения за идните дуели.

„ Реал Мадрид разполага с невероятни футболисти. Играчи, които санкционират и най-малката уязвимост, и най-леката неправилност, а истината е, че ние имахме своите неточности. Доволен съм от първото полувреме, тогава стояхме добре, бяхме уравновесени, съсредоточени и показахме положителни неща. Втората част обаче бе разочароваща и там като че ли се огънахме под натиска на нашия съперник. Те просто търсиха успеха и реализираха подобаващ триумф, защото не можахме да се противопоставим по-добре след почивката. Това е знак за нас, че е нужна още работа, тъй като единствено с едно полувреме, не се печелят точки против огромните тимове. Трябва да се научим да бъдем непрекъснати в огромна част от дуелите и да не предоставяме самодейността по подобен метод на нашите съперници. Ще си извадим поуките и в идващите мачове се надявам, че ще подобрим представянето си “, сподели Санчес Флорес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР