Реал“ (Мадрид) изигра своя първи мач след ерата Кристиано Роналдо“

...
Реал“ (Мадрид) изигра своя първи мач след ерата Кристиано Роналдо“
Коментари Харесай

„Реал“ отново има своя №7

„ Реал “ (Мадрид) изигра своя първи мач след ерата „ Кристиано Роналдо “ в шампионата на богатите. Носителят на трофея от последните три издания в Шампионската лига започва отбраната на оценката с 3:0 над „ Рома “ на „ Сантяго Бернабеу “. Двубоят бе и дебютен в конкуренцията за наставника на отбора Хулен Лопетеги, заменил през лятото Зинедин Зидан.

Но с изключение на френският експерт, и Кристиано имаше заместител на терена. Неговият №7 се появи в игра през втората част, само че към този момент на гърба на Мариано Диас. 25-годишният нападателен футболист се завърна в Мадрид това лято след наем в „ Лион “. А мачът против „ вълците “ бе първи в Шампионската лига в кариерата му. И бе белязан с гол в самия завършек на мача след прословут фалцов изстрел.
„ Винаги съм желал да бъда тук в Мадрид и да оказвам помощ на тима да печели трофеи – изясни голмайсторът. – Треньорът ми сподели да продължа по същия метод. Моята цел е да печеля куп титли с „ Реал “, измежду които и Шампионската лига. “

А Мариано към този момент впечатлява със статистика, реализирайки гол за тима на всеки 54 минути. И това му даде съображение след положителния старт на сезона да разгласи подготвеност да заиграе за националния тим на Испания.
Куп похвали за играта си получи и Гарет Бейл. Уелсецът живее нов живот на „ Бернабеу “ след напускането на Роналдо и към този момент е в ролята на водач на тима. От началото на акцията нападателят вкара на три пъти в Ла Лига, а в този момент се разписа и в първия мач в Европа. А има и три голови паса.

Пресата в Испания обаче не пропусна да разяснява и вратарската алтернатива пред Лопетеги. Бившият селекционер на „ Ла Роха “ заложи на Кейлор Навас, направил няколко доста положителни спасявания. Резерва пък остана привлеченият през лятото Тибо Куртоа.
„ Имаме отлични варианти на тази позиция “, акцентира след дуела Лопетеги, който бе пазач по време на дейната си футболна кариера.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР