Реал Мадрид и Селта Виго играят при 4:0 в двубой

...
Реал Мадрид и Селта Виго играят при 4:0 в двубой
Коментари Харесай

Реал Мадрид - Селта 4:0, Бейл с дубъл, гледайте тук

Реал Мадрид и Селта Виго играят при 4:0 в дуел от 37-ия кръг на Примера дивисион. Два гола за " белия балет " означи Гарет Бейл (12, 29), а един добави Иско (31). В 52-ата минута Ашраф се разписа за 4:0.

Двубоят на “Бернабеу” стартира с доста отворена игра, а резултатът беше открит още в 12-ата минута от Гарен Бейл, който приключи контраофанзива на Реал, стартирана от Лука Модрич, който го откри по левия фланг и уелсецът с прелестен удар с левия крайник направи 1:0. В 16-ата минута гол на гостите беше анулиран поради засада, само че останаха подозрения за неотсъдена дузпа за нарушаване на Касемиро.

В 26-ата минута Реал имаше опция за втори гол след хубаво изпълнен фаул от Бейл, като топката тупна подло, само че вратарят на Селта съумя да я улови.

Уелсецът въпреки всичко съумя да се разпише за повторно в мача в 29-ата минута, откакто се възползва по прелестен метод от разкрилото се пред него пространство. Бейл беше изведен с отдалечен пас от Иско, по-късно преодоля бранителя на Селта Джони отляво на вратата и с удар с левия крайник удвои. Реал продължи да се забавлява на терена и единствено две минути по-късно се разписа и Иско с отдалечен удар.

32
@isco_alarcon!!!# 3-0 @RCCelta#FIFA18 | #HalaMadrid pic.twitter.com/j4XJSIIctC
— C.F. (@realmadridjapan) May 12, 2018
В 39-ата добра опция за гостите беше предотвратена от стража на домакините Навас, който се намеси безапелационно след удар от отдалеченост. В последна сметка до края на полувремето нямаше нови голове.

Втората част стартира с нов гол във вратата на гостите от Виго. Карим Бензема изведе младия Ашраф в наказателното поле, който съумя да прокара топката сред краката на вратаря Серхио Алварес. Малко по-късно гол на Бензема беше анулиран заради засада на Бейл.

@NavasKeylor

@KikoCasilla13#HalaMadrid pic.twitter.com/KaEOLkYmK1
— Real Madrid C.F. (@realmadrid) May 12, 2018
Треньорът на “белия балет” Зинедин Зидан продължава с ротациите в състава преди финала в Шампионската лига на 26 май в Киев против Ливърпул, който се явява като мача на сезона за Реал след неуспеха в Примера и Купата на краля. Аут са мегазвездата Кристиано Роналдо и Серхио Рамос. В предходния кръг Реал отстъпи с 2:3 като посетител пред Севиля и през днешния ден ще се опита да се реваншира пред лична аудитория.

Реал Мадрид - Селта Виго 4:0

Реал Мадрид: Навас, Хакими, Начо, Варан, Марсело, Кроос, Касемиро, Модрич, Бензема, Иско, Бейл.

Селта Виго: Алварес, Джони, Серхи Гомес, Ронкалиа, Уго Майо, Хозабед, Лоботка, Вас, Бойе, Мендес, Гомес.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК

КЛАСИРАНЕ

ГОЛМАЙСТОРИ Примера дивисион 37 кръг, събота 12 май  Реал Мадрид 4:063 минута  Селта
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР