Реал Мадрид и ПСЖ ще стигнат до споразумение за трансфера

...
Реал Мадрид и ПСЖ ще стигнат до споразумение за трансфера
Коментари Харесай

ПСЖ ще приеме последната оферта на Реал

Реал Мадрид и ПСЖ ще стигнат до съглашение за прехвърлянето на Килиан Мбапе, откакто последната оферта на "кралския клуб " е в размер на 170 милиона евро + 10 под формата на бонуси, оповестява "Марка ".

Очаква се оповестяването на договорката да бъде оповестено на следващия ден, а международният първенец да се появи в Мадрид преди да замине на лагер с националния тим.

Президентът на парижани Насер Ал Келайфи показа след жребия за груповата фаза на Шампионска лига по-рано през днешния ден, че клубът нито се усеща удобно, нито е задоволен от това, което Реал прави.

"Белия балет " от своя страна счита, че всичко се прави съгласно закона и работят правилно. Тъй като желанието на Мбапе е да играе за кастилци, 13-кратният европейски клубен първенец държи всички карти в ръкава си.

Самият нападател продължава да се държи правилно и тренира наедно със съотборниците си. Дори продажбата на състезателя да не бъде оповестена в петък, шансът да попадне в групата за срещата от Лига 1 против Реймс, е най-малък.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР