Реал Мадрид и Атлетико Мадрид играят при резултат 0:0 в

...
Реал Мадрид и Атлетико Мадрид играят при резултат 0:0 в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Реал М - Алетико М, съставите


Реал Мадрид и Атлетико Мадрид играят при резултат 0:0 в дербито на 17-ия кръг на Ла Лига.

Миналата година купата трябваше да се взема решение точно сред тези два противника, като „ дюшекчиите “ се оказаха крайния победител. Този сезон обаче нещата стоят по по-различен метод.

„ Рохибланкос “ не са доста непрекъснати в представянето си и все още изостават на 10 точки от водача в Ла Лига, който е точно Реал. „ Кралете “ са в чудесна форма и са считани за любимец както в шампионата, по този начин и в Шампионската лига, където Атлетико се промъкна на косъм към елиминациите.

През предишния сезон Реал взе дербито на „ Бернабеу “ с 2:0, до момента в който на „ Уанда Метрополитано “ срещата приключи наедно при резултат 1:1. В последна сметка обаче и двата отбора ще се хвърлят за успеха, която не е единствено за три точки, а за достойнството на Мадрид.

Треньорът на домакините Карло Анчелоти ще може да разчита на цялостен състав за огромния мач, като в групата са в това число Карим Бензема, Гарет Бейл и Еден Азар.

Диего Симеоне обаче няма да може да разчитаСиме Вършалко, Иван Шапонич и Стефан Савич. Добрата вест е, че огромната звезда на отбора Луис Суарес ще бъде на линия, макар че напусна наложително с контузия двубояс Порто, извоюван с 3:1 в Шампионската лига през седмицата.

Реал води безапелационно в съперничеството сред двата тима – 112 победи против 56 за Атлети, при 59 равенства. В Ла Лига тимът на Анчелоти също има осезаемо преимущество – 89 триумфа, против 39 за Симеоне и компания, при 40 равенства.

22:00 часа |

СТАРТОВИТЕ СЪСТАВИ:

РЕАЛ МАДРИД: Тибо Куртоа, Дани Карвахал, Едер Милитао, Давид Алаба, Ферлан Менди, Каземиро, Лука Модрич, Тони Кроос, Маркос Асенсио, Винисиус, Карим Бензема

Старши треньор: Карло Анчелоти

АТЛЕТИКО МАДРИД: Ян Облак, Марко Йоренте, Фелипе, Жофри Кондогбия, Мигел Ермосо, Яни Караско, Коке, Родриго Де Пoл, Хоакин Корея, Матеус Куня, Антоан Гризман

Старши треньор: Диего Симеоне

Главен арбитър: Антонио Матеу, Испания

Стадион: „ Сантиаго Бернабеу “, Мадрид, Испания
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР