Реал Мадрид е на прага на поредната си грандиозна трансформация,

...
Реал Мадрид е на прага на поредната си грандиозна трансформация,
Коментари Харесай

Томас Тухел ще оглави новия „Галактико“ на Реал Мадрид

Реал Мадрид е на прага на следващата си грандиозна промяна, а медиите на Пиринеите към този момент настояват, че смяната ще стартира от треньорския пост, където все още е Карло Анчелоти.

Редица издания считат, че Томас Тухел е оглавил листата с евентуални заместници на „ Татко Карло “ през лятото, в случай че купата в Испания и трофеят от Шампионската лига не дебаркират на „ Сантиаго Бернабеу “ в идващите два месеца.

Германецът за в този момент не подхранва тези клюки и даже на няколко пъти засвидетелства верността си на Челси, макар трусовете, касаещи притежателя Роман Абрамович.

Тухел е настоящият притежател на „ Ушатата “, откакто в границите на половин сезон трансформира „ сините от Стамфорд Бридж “ от капризна тайфа скъпоплатени футболистчета в тим, който задава стандартите в европейския футбол.

Проектът „ Галактико 3 “ би могъл да включва още суперзвездите Килиан Мбапе и Ерлинг Холанд, само че огромният необут Флорентино Перес знае по-добре от нас, че покупката на една или друга звезда не подсигурява нищо, в случай че някой човек над тях, който да движи всичко с мозъка си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР