Реал Мадрид е един от най-големите отбори в света. Дори

...
Реал Мадрид е един от най-големите отбори в света. Дори
Коментари Харесай

Клоп: Реал е специален отбор, ще се насладим на този мач

" Реал Мадрид е един от най-големите тимове в света. Дори когато не играят най-хубавия си футбол, могат да завоюват. Това ги прави специфични. Работихме доста крепко, с цел да стигнем дотук и в този момент ще се насладим на този миг ". Това съобщи мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп преди утрешния конфликт с Реал Мадрид в осминафиналите на Шампионската лига.

Двата отбора се изправиха един против различен във финала на шампионата предходната година, а успеха бе за Кралския клуб с 1:0. " През уикенда за първи път изгледах още веднъж този мач и беше същинско изтезание. Играхме добре, можехме да спечелим, само че те вкараха решаващия гол. Пролича си техният опит, по какъв начин в никакъв случай не губят убеденост и се възползват от своите шансове. Анчелоти е един от най-спокойните хора на света. Той е непретенциозен, а умеенето му да работи самостоятелно с играчите е несравнимо. Реал Мадрид постоянно са в въодушевление за борба. Някои от техните играчи са печелили Шампионската лига пет пъти, те сигурни си мислят, че това е техният шампионат. Ние обаче ще се опитаме да ги победим ", сподели Клоп на конференцията преди дуела.

" Червените " бяха в доста слаба форма от началото на годината, само че записаха победи над Евертън и Нюкасъл в последните си два дуела. " Усещането е друго, усеща се в атмосферата. Настроението се усъвършенства и в този момент би трябвало да тръгнем нагоре. Радвам се, че почитателите съумяха да ни видят в по-добра светлина в последните два мача и в този момент могат да чакат с неспокойствие този конфликт. Трябва да сме на най-хубавото си равнище, с цел да имаме късмет ", сподели още Клоп, който добави, че Дарвин Нунес има късмет да взе участие в срещата, макар че получи травма в рамото през уикенда.

Ливърпул посреща Реал Мадрид във вторник от 22:00 часа българско време. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР