РДНСК - София не откри одобрени проекти и разрешения за

...
РДНСК - София не откри одобрени проекти и разрешения за
Коментари Харесай

Не са открити одобрени проекти и разрешения за строеж за обекти в района на болница "Св. Иван Рилски"

РДНСК - София не откри утвърдени планове и позволения за градеж за осъществени строителни действия и поправки за обекти в региона на УМБАЛ " Св. Иван Рилски ", се споделя в писмо до медиите от институцията.

Съобщението е по отношение на писмо от арх. Здравко Здравков, основен проектант на Столична община. В него е посочено, че в отдел " Архивно обслужване и цифров списък " при НАГ - Столична община не са открити утвърдени планове и позволения за градеж за осъществени строителни действия и поправки в региона на УМБАЛ " Св. Иван Рилски " на бул. " Акад. Иван Гешов " в сектора сред бул. " България " и ул. " Св. Георги Софийски " /в т. ч. ремонт на светофарна уредба/. Изключение прави издадено позволение за градеж № Б-220/20.07.2006 година за обект: „ Преасфалтиране на бул. „ Акад. Иван Гешов " до ул. „ Св. Георги Софийски " и замяна на махленски тръбопровод по източното платно от ул. „ Григор Начевич " до действителен тръбопровод ".

РДНСК - София изиска от кмета на София Йорданка Фандъкова и дирекция " Управление и разбор на трафика " - Следствен отдел към окръжна прокуратура данни за осъществени от Столична община строителни и монтажни действия в интервала 2013 година - 2021 година на тротоар, велоалея, светофарна уредба и други на бул. " Акад. Иван Гешов " пред УМБАЛ " Св. Иван Рилски ".

След като РДНСК - София получи изисканата информация, ще предприеме съответни дейности в границите на вменените по Закон за устройство на територията компетентности и пълномощия, се споделя още в писмото.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР