РБ Лайпциг 3 : 0 Тотнъм Хотспър 89′ Последна смяна

...
РБ Лайпциг 3 : 0 Тотнъм Хотспър 89′ Последна смяна
Коментари Харесай

РБ Лайпциг - Тотнъм 3:0, гол и на Емил Форсберг


Република България Лайпциг

3: 0

Тотнъм Хотспър
 89′
Последна промяна за Тотнъм. Жозе Моуриньо пуска в игра юношата на клуба Фейгън-Уолкът. Напуска Серж Орие.
86′
ГОООЛ ЗА ЛАЙПЦИГ!! 3:0! ФОРСБЕРГ! 32 секунди трябваха на Емил Форсберг да означи гол след появяването си на терена в 86-ата минута. Шведският национал се оказа на точното място, откакто Адамс беше блокиран от Дайър и след изстрел от близко подвигна победоносно ръце за класиката.
81′  Снимка 471064
Източник:
79′
Край на мача за Джовани Ло Селсо . До края на срещата ще следим изявите на Жедсон Фернандеш.
75′
ДЕЛЕ АЛИ!! Тотнъм можеше да се върне в мача четвърт час преди неговия край. Деле Али засече подаване от фланга, само че насочването му от към 15-тина метра попадна тъкмо в обсега на сигурния Гулаши.
71′
Марсел Забитцер още веднъж влиза в статистиката на мача, само че този път със своя жълт картон.
 Снимка 471067
Източник:
70′
Жълт картон и за Деле Али , който до този миг се показва много под своите стандарти.
68′
Предупреждение за Яфет Танганга от Тотнъм, който наруши разпоредбите против Тимо Вернер.
63′  Снимка 471058
Източник:
60′
ВЕРНЕР!! Тимо Вернер още веднъж прикова вниманието на експертите с съвършената си солова изява в 60-ата минута. Тогава той мина с лекост всред бранителите на Тотнъм и насочи шут от границата на наказателното поле, който мина над горната греда.
58′
Още една промяна от страна на Юлиан Нагелсман. Кристофер Нкунку напуща терена вместо Амаду Айдара .
54′
Втората част не стартира доста обнадеждаващо за " биковете ", които трябваше да вършат насилствена промяна в 54-ата минута. Халфът Мукиеле пострада съществено в спор за топката и бе сменен от младия американец Адамс.
47′  Снимка 471059
Източник:
45′
ИГРАТА съдебна експертиза ПОДНОВЯВА!
45+1′
ПОЧИВКА!
 Снимка 471060
Източник:
45′
Хари Уинкс получава жълт картон, откакто спря обещаваща контраофанзива на " биковете ".
44′
ШИК! Селекцията на Жозе Моуриньо можеше да инкасира смешен трети гол в 44-ата. Ерик Дайър по този начин почисти коженото кълбо, че то се отклони в крайници на Шик и постепенно се запъти към левия ъгъл на Лорис. Капитанът на Хотспърс се намеси уверено и избави.
40′
ЛО СЕЛСО! Тотнъм даде признаци на живот в 40-ата минута, когато сътвори първото си голово състояние за мача. Аржентинецът Джовани Ло Селсо насочи техничен изстрел към далечния ъгъл на Гулаши, само че националът на Унгария реагира качествено и мазета.
34′
Първи жълт картон в срещата. Получава гол Райън Сесеньон от състава на Тотнъм.
28′
ВЕРНЕР! Класиката беше извънредно покрай реализиране в 28-ата минута. Гостите от Тотнъм още веднъж паднаха в жертва на бързите немски контри. При обстановка трима на двама в интерес на домакините, Тимо Вернер насочи диагонален изстрел от относително дребен ъгъл, който беше добре отразен от Юго Лорис.
22′  Снимка 471054 20′
ГОООЛ ЗА ЛАЙПЦИГ!! 2:0!! ЗАБИТЦЕР!! Нито шансът, нито съдиите съумяха да спасят Тотнъм от неизбежния втори гол. В 20-ата минута Серж Орие работи доста едва в защита, откакто не реши летежа на една висока топка и я остави да мине към дебнещия зад тила му Анхелиньо. Испанецът пое топката и центрира незабавно за Марсел Забитцер, който изненадващо за всички насочи с глава към близкия ъгъл на Лорси и прекомерно елементарно матира сюрпризирания пазач за 2:0.
18′
ОТМЕНЕН ГОЛ!! Далеч по-качествената игра на Република България бързо подари " биковете " и с второ попадение. Перфектно центриране откри добре позиционирания в наказателното поле Тимо Вернер, който от близко разстреля Лорис. Радостта за немския национал обаче бе прекомерно къса, защото се оказа в състояние на съществуваща засада.
17′
Инкасираното попадение в допълнение утежни обстановката в лагера на Тотнъм. Това стартира да води и до досадни техни неточности в защита. В 17-ата минута една невнимателно върната топка към Лорис насмалко можеше да бъде пресечена от Вернер, само че с решителна интервенция изпъкна Ерик Дайър.
 Снимка 471055 9′
ГОООЛ ЗА ЛАЙПЦИГ!!! 1:0!! ЗАБИТЦЕР! Песента " I feel good " огласи трибуните на " Ред Бул Арена " в 9-ата минута. Домакините съумяха да доближат до ранен гол посредством своя капитан Марсел Сабитцер. Лайпциг разпростра офанзива с петима от своите футболисти, Тимо Вернер получи опцията да насочва изстрел, който срещна тялото на Ерик Дайър. Миг по-късно опцията да шутира от границата на наказателното поле имаше Сабитцер. Изстрелът на австрийският национал беше извънредно прецизен и макар намесата на Лорис, порази неговия десен ъгъл.
5′
Активно начало беляза началото на срещата. Още от първия съдийски сигнал се видя, че германци и англичани ще разчитат на скоростни офанзиви, които да бъдат завършвани най-много с три четири подавания. До петата минута се откри по една преференциална обстановка пред Анхелиньо и Ерик Ламела, само че нито един от упоменатите не съумя да насочи даже прецизен удар към вражеската врата.
2′
Двата отбора не организираха обичайните поздравления между тях. Забраната идва непосредствено от УЕФА и е предварителна защита по отношение на ширещия се на континента ковид.
1′
НАЧАЛО НА СРЕЩАТА!
Състав 1 Петер Гулаши 1 Юго Лорис – капитан 3. Анхелиньо 4. Тоби Алдервейрелд 5. Дайот Упамекано 8. Хари Уинкс 7. Марсел Сабитцер – капитан 11. Ерик Ламела 11. Тимо Вернер 15. Ерик Дайър 16. Лукас Колстерман 18. Джовани Ло Селсо 18. Кристофър Нкунку 19. Райън Сесеньон 21. Патрик Шик 20. Дели Али 22. Норди Мукиеле 24. Серж Орие 23. Марсел Халстенбер 27. Лукас Моура 27. Конрад Лаймер 39. Яфет Танганга Треньор Юлиан Нагелсман Жозе Моуриньо Резерви 28. Ян Мвого 27. Пауло Газанига 8. Амаду Айдара 5. Ян Фертонген 9. Юсуф Поулсен 28. Танги Ндомбеле 10. Емил Форсберг 29. Оливър Скип 14. Тейлър Адамс 30. Жедсон Фернандеш 17. Адемола Лукман 52. Трой Парът 25. Дани Олмо 64. Малаки Фейгън-Уолкът
Отборите на Република България Лайпциг и Тотнъм се изправят един против различен в осминафинален мач-реванш от Шампионската лига. Макар и страхът от ковид да се шири из целия континент, тъкмо тази среща ще се играе с аудитория на стадион " Ред Бул Арена ". Предимството несъмнено е за селекцията на Юлиан Нагелсман, която завоюва първата среща с 1:0, а също така показва и страховит футбол в Лондон, който с малко повече шанс можеше да им донесе и надалеч по-разгромен триумф.
 Моуриньо желае да завоюва трофей и с Тотнъм
Моуриньо желае да завоюва трофей и с Тотнъм

Португалецът се надява състезател на Република България (Лайпциг) да си вкара автогол

" Шпорите " на Жозе Моуриньо несъмнено не се намират във форма и записаха редица от отрицателни резултати. Болезнено за тях беше и отпадането за ФА Къп от Норич на четвъртфиналите.

Големият проблем за Хотспърс е обвързван с дълготрайното неявяване на контузените Сон и Хари Кейн, като към тях би трябвало да прибавим и Муса Сисоко. В последния миг от сметките на мениджъра отпадна и нидерландският атакуващ футболист Стивън Бергвайн. До последно път въпрос ще останат Юго Лорис и Райън Сесеньон.
 Юлиан Нагелсман: Няма да подценим Тотнъм
Юлиан Нагелсман: Няма да подценим Тотнъм

Република България Лайпциг посреща Тотнъм на следващия ден в реванш от 1/8-финалите на ШЛ

Домакините през днешния ден не могат да разчитат само на контузения Вили Орбан. От леки контузии се оплакват още Тимо Вернер, Ибрахима Конате и Кевин Кампъл, само че и тримата има късмет да играят. " Биковете " не познават усета на провалянето, като на 4.02 отстъпиха на Айнтрахт (Франкфурт) в шампионата за Купата на Германия.

Главен арбитър на срещата е испанецът Карлос дел Черо Гранде, с помощници Хуан Карлос Юсте и Роберто Алонсо. Със системата ВАР пък ще се занимава Хуан Мартинес Мунуреа.
 Двубоят сред Лайпциг и Тотнъм с аудитория
Двубоят сред Лайпциг и Тотнъм с аудитория

Това оповестиха управляващите в немския град
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР